1. @moram da kažem

  Ja ti vjerujem svaku riječ. I to me užasava i bjesni istovremeno, zbog porodice koju upuštam u saobraćaj s takvima kao ti.

  Ta tvoja istina, a vjerujem da jeste, određuje tebe - ponosiš li se njome, ili je se stidiš? Tonom "referata" i detaljima, koje si opisao, ubijeđen sam da se ponosiš, iako ćeš , možda, deklarativno se izjasniti suprotno, ili diplomatski nešto između.
  (cosmo, 4. april 2023 12:10)

  # Link komentara

 2. Nego...
  Zaboravih...
  Ajde ti napiši neku anegdotu o obaranju vremena na stazi.
  Koje staze si vozio koje vreme imaš zvanično izmereno, kojom mašinom, kastum kompletom, kojim gumama?
  Daj neku bajkersku anegdotu ja imam bar 20 ovakvih, bednih...
  A mogu da ih pišem ne na jednoj nego na šest strana.
  Pozdrav Kulovčino stara.
  (Moram da kažem, 29. mart 2023 16:00)

  Pozdrav, lista staza je duga, vozim već 15 godina isključivo po stazi, nikad sam i ja kao ti mislio da sam brz po ulici i da je to neki adrenalin. Trenutno vozim s1000rr .
  Evo na primer neka vremena:

  Portimao: 1'51"
  Magny Cours: 1'53"
  Le Mans: 1' 50"
  Spa: 3'06
  Mogu još do ujutru da pišem, naveo sam vremena sa ovih malo poznatijih staza za koje si mozda čuo, ove manje neću da navodim bespotrebno. Gume vozim slikove obično pireli. Odelo alpinestars sa race airbagom, čizme takodje alpinestars, kaciga shoei karbon. A anegdota imam mnogo, veruj mi vise nego ti.
  (Kulov, 29. mart 2023 19:47)

  # Link komentara

 3. Kulov, 29. mart 2023 13:25)

  Nego...
  Zaboravih...
  Ajde ti napiši neku anegdotu o obaranju vremena na stazi.
  Koje staze si vozio koje vreme imaš zvanično izmereno, kojom mašinom, kastum kompletom, kojim gumama?
  Daj neku bajkersku anegdotu ja imam bar 20 ovakvih, bednih...
  A mogu da ih pišem ne na jednoj nego na šest strana.
  Pozdrav Kulovčino stara.
  (Moram da kažem, 29. mart 2023 16:00)

  # Link komentara

 4. Moram da kažem, 28. mart 2023 16:53)

  Ovo sto si ispisao je klasična dijagnoza, nisam psihijatar ali mogu da odredim. A najviše me je začudio odnos minusa i pluseva na tvoj komentar. Ajde računam da bar 70% njih su vozači auta i nemaju pojma sta si napisao, pročitali samo da si brži od nekog Nemca i jos na ćelavim gumama.. Ali me čudi da neko ko vozi motor može ovo da podrži. Evo na nevidjeno mogu da kažem koji motor voziš i koja je marka tih ćelavih guma. Yamaha tdm 900 iz 2003. godine a gume Mitas sport dot 2016. A ovo sto misliš da si brz i jos sa nekom sapatnicom ne bih ni komentarisao... Poruka za brze momke na ulici, svratite po nekad na stazu da proverite koliko ste stvarno brzi... aaa da, staza košta minimum 100€ po danu ulaz, sprže se gume za jedan dan, pločice odu bar 50%, goriva 30-40L, skup sport, zato je bolje da ginete po ulici kao vrapci....pozdrav za normalne bajkere
  (Kulov, 29. mart 2023 13:25)

  # Link komentara

 5. Brabonjabus… sta je ovde posebno ?! Valjda cinjenica da je skup i da ne moze svako da ga ima. Smesno.
  (CLS, 29. mart 2023 10:00)

  # Link komentara

 6. @Moram da kazem znqm jednog koji je tako stedio na gumama i drao ih "do zice", eno ga jadnicak sad vozi inv kolica.. Nemoj ovo da radis, za leba mogu da nemam al ako vozim motor mora se imati za nove dobre gume, jednom godisnje se mjenja bez obzira na istrosenost, sta je 300e naspram smrti
  (mayor Tom, 29. mart 2023 07:49)

  # Link komentara

 7. Kupis bmw RR i ostane ti skoro 20k za tesku kustomizaciju.. ali dobro, ovom pise brabus na faru
  (mayor Tom, 29. mart 2023 07:21)

  # Link komentara

 8. Ja sam sokiran... Ovaj motor ni po jednoj komponenti nije poseban. Nista spec na njemu nema. Mogli su barem malo bolje vesanje ili kocnice staviti.

  Koji genije je ovo kupio!?
  (Sokiran, 28. mart 2023 21:09)

  Verovatno onaj sto kuppio Mustanga. :)
  (Zoran, 29. mart 2023 04:37)

  # Link komentara

 9. Sve je Brabus . . . ;)
  (Markane ;) . . ., 28. mart 2023 21:32)

  # Link komentara

 10. Koja smejurija od motora
  (Milos, 28. mart 2023 21:19)

  # Link komentara

 11. Ja sam sokiran... Ovaj motor ni po jednoj komponenti nije poseban. Nista spec na njemu nema. Mogli su barem malo bolje vesanje ili kocnice staviti.

  Koji genije je ovo kupio!?
  (Sokiran, 28. mart 2023 21:09)

  # Link komentara

 12. Eeee od ovog može da se rikne ... šteta što nisam ljubitelj motora jer bi se previše vezao za njih, a onda avaj ... imam jedan motorčić al' maketu koji mi visi na retrovizoru u kolima ...
  (XXL, 28. mart 2023 19:49)

  # Link komentara

 13. I onda proklizaš i skrljaš 50 soma €... Mada ovo ne kupuje onaj ko se nategao za 50.000€ već onaj koji ima još bar 100x po toliko.. Ktm dyke 1290 nov za 20 soma a i lepši od ove nakaze.
  (Kulov, 28. mart 2023 18:47)

  # Link komentara

 14. Какава лепота, како изгледа није много 50хе када знамо да су тркачки бицикли већ дошли до цене од 15хе а има примерака који су по цени половине овога мотора, све у свему волимо на улици и на путу леп аутомобил, мотоцикл, бицикла ( нарочито спортски ) ... макар не био наш ... јер боље је људи на то да троше новац у улепшају нам погледе, него да држе новац у сламарици, ми то не видимо ... а ако се тог новца случајно дочепају "старлете" отићиће у виду магле на танге, парфеме, педикирњ, маникирњ, пластчне опрације, миниће, аљине ... једном обучене па ко видео видео ( већина неће ) Зато мушки роде не цицијаши и не шпекулиши ловом ако имаш КУПУЈЈЈЈЈ, брате држимо ти палчеве богати боље наше улице него да "богатиш" стране банке ... ха, ха ... срећна купњаааа
  (Црни Оскар, 28. mart 2023 18:16)

  # Link komentara

 15. Pretprošlog leta, kupim nove gume, i to tek izašle... Vrhunske.
  Razmišljam, sredina leta je, bolje da ih montiram na početku sledeće sezone, a ove da isteram, još poslednju turu, do Grčke i nazad. Ženu sa koferima ispratim uveče busem, koji ide do hotela.
  Ujutru sednem, i pun gas preko Sofije.
  Mislio sam izdržaće bez problema, ali...
  Više sam ih forsirao za kraj, i osetih u jednoj dugoj krivini "upozerenje"(znaju bajkeri).
  Stanem, a žice se cakle po sredini, a sa strane obrijan gazni sloj.
  Sve u svemu nije za vožnju, već samo lagano do servisa i zamena.
  Razmišljam, ni da se vraćam, ni da kupujem nove, pa da montiram???
  I naravno stignem do cilja, tamo se vozili onako turistički, sa suprugom "samo tako ili nikako".
  Planiram u povratku da ih menjam u Solunu, kod klupskog prijatelja, koji drži radnju, i nama daje popuste na svu opremu.
  Neće da se bace.
  Krenem nazad, četvrt gasa. U trenutku, kad je trebalo da skrenem ka Solunu, odustanem, u nadi da ću stići na "žicama" do kuće.
  Uđem iz Bugarske preko Pirota i kroz Sićevačku klisuru, i naravno morao sam sve vreme, što više da obaram motor, brzim tempom kroz krivine, a nižim gasom po pravcu. Zbog "mesa" na gumama.
  Nisam ni video kada sam obiš'o bajkera na Super Duku.
  I vidim bata kreće da me juri, obilazi, opet u krivinama se koljemo, obiđe me na pravcu, i opet me čeka, sleže ramenima, opet u krivinama vozimo, ofanzivno... Stajemo na pumpu, vidim Nemac.
  Pokazuje odrečno rukama kako to vozim??? On je očekivao duel. Vidi da znam da vozim krivine.
  Pokažem mu gumu on se čovek stresao kao da ga je golog obrijala zimska košava sa Dunava.
  Pita on mene: Zašto??? Zašto ovo???
  Ja mu kažem: "Ja tebe razumem 1000% a ti mene ne možeš pa da živiš još 2 života kao Nemac".
  E sad pored toga što je ovo suva istina, zašto sam ispisao ovoliki referat? Mnogi će to shvatiti kao moje hvalisanje, i njima dajem moje hvalisanje.
  Drugi koji razmišljaju svojom glavom, treba da shvate jednu stvar. Da švaba ima standard od malih nogu da vozi hiljade kilometara Evropom. Ja ih vozim a kasno sam seo na motor, i imao sam sreće da preživim više udesa, koji su mi bili praktična bajkerska škola. Kada kupite motor jer imate para, a sa njima postajete bajker, bilo vi ili vaša deca kojima kupujete motor.
  Znajte za suvozača imate smrt, kojoj sam sa oštrice kose pobegao više puta zahvaljujući anđelima čuvarima. Adrenalin i opaka mašina, bez desetina hiljada kilometara na različitim motorima od malih kubikaža do ovakvog aparata.
  Ovakav aparat se ne kupuje parama, nego minimum posle desetogodišnjeg iskustva i pređenih 100 000 kilometara na dva točka.
  Toliko, vidimo se na drumu...
  (Moram da kažem, 28. mart 2023 16:53)

  # Link komentara