Test: Ford Mustang GT VIDEO

Na najnovijem testu sajta Polovni automobili našla se legenda sa "velikog platna" – Ford Mustang GT.

Izvor: Polovni automobili
Pošaljite komentar
 1. [link]

  Sa razlogom. Generacije i generacije automobila US proizvodjaca su kaskale po tom pitanju za Evropskim i Azijskim konkurentima i to decenijama. Popravili su se drasticno po pitanju efikasnosti oslanjanja ali i dalje treba imati na umu da oni svoje automobile primarno konstruisu za NA trziste a putevi su im nesto drugaciji, kao i vozne navike. Tako da razlika je i postojala a postoji i dalje. Na sve to treba dodati masu ranije, primarno zbog velicine i jednacina je jasna. Takodje, te opaske nisu proistekle sa ovih prostora. Primarno iz UK dok su se jos bakcali sa autoindustrijom i pravili domace sportske automobile, zamisli.
  (Drajver, 25. novembar 2023 06:50)

  # Link komentara

 2. Auto je za svaku osudu ako u njega ne mogu da stanu referentna flasa i referentna kesica grickalica.
  (Ognjen, 24. novembar 2023 10:57)

  # Link komentara

 3. Ali ovaj sto testira je cudo. Gasira zverke od 450 konja, a pored njega prolecu kombi vozila, pikapovi, Romi u onim trokolicama za sakupljanje alumina i bakra, klinci na trotinetima. Pritom je narcis neopevani. Kamera je stalno uperena u njega i ne daj boze da snimi put u trenutku kad ubrzava, nego dinamiku vozila moramo da osetimo na osnovu promene na njegovom licu. Auto uzivo krsina ziva. Za te pare BMW M 340 i zabava moze da pocne.
  (kolega, 23. novembar 2023 22:27)

  # Link komentara

 4. Sad ce krenuti ovi obratno od pametni, koji tvrde, da su Ameri samo za pravac napravljeni. I da se ne ponasaju dobro u krivinama.
  (Slovenac, 23. novembar 2023 12:29)

  dezurni slovenijanski smarac, koji redovno pise cistim srpskim jezikom na srpskom portalu i prati sve sto se dogadja u srbiji napisao komentar a da se nije nadobudno i omalovazavajuce osvrnuo na srbiju i srbe? svaka cast smaracu, vidis da moze i tako
  (petar markovic, 23. novembar 2023 14:10)

  # Link komentara

 5. Jedno vreme se po gradu vozao zeleni bullit, kakva sirovina pod haubom…
  (duki, 23. novembar 2023 13:56)

  # Link komentara

 6. Sad ce krenuti ovi obratno od pametni, koji tvrde, da su Ameri samo za pravac napravljeni. I da se ne ponasaju dobro u krivinama.
  (Slovenac, 23. novembar 2023 12:29)

  # Link komentara