- Komentari -

Turska želi popust od Rusije

Predstavnici Turske planiraju da održe razgovore s ruskom delegacijom u Ankari o popustu na cenu gasa iz Rusije od preko 25 odsto.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Rusija odavno prodaje naftu za 25% jeftinije od trenutne trzisne cijene. Sigurno ce morati progutati ponos i kod gasa jer namaju kome da prodaju. Sa Kinom je dogovoreno u Yuanu ( slobodno citaj da je brat Si ovde oprao Putina onako momacki); a kod Turske je to veliki problem jer je lira cirkus od valute, a Rublje nema kome da uvali pa se sad natezu.
  (Nucky Thompson, 8. decembar 2022 15:54)

  # Link komentara

 2. rekao sam ja da će Rusija izvoziti plin i naftu u zamjenu za Kineski češnjak i plastične češljeve pa ste mi lupali minuse.
  (Marko, 8. decembar 2022 15:29)

  # Link komentara

 3. Najbolje da im vrate pare i za 2021. Pazi ti njih znaju da su ovi u problemu pa aj da iskoristimo situaciju, ja bi im ponudio isto to ali da daju popust na robu koju izvoze u Rusiju po istom principu.
  (Nezavisni Mislilac, 8. decembar 2022 14:57)

  # Link komentara

 4. Kako beše ono " ako Evropa neće ruski gas, ima ko hoće"...baš su se pokazali ruski "saveznici" Kina, Indija, Turska...svi znaju da Rusija zavisi od prodaje energenata i sad mogu da ucenjuju do mile volje.
  (Vuk, 8. decembar 2022 14:34)

  # Link komentara

 5. Ovaj Erdogan Putina vodi kao magarca kroz selo.
  (Goran, 8. decembar 2022 14:33)

  # Link komentara