Telekom Srbija i Supernova neće isključivati korisnike starije od 65 godina

Beograd -- Za vreme trajanja vanrednog stanja kompanije Telekom Srbija i Supernova zbog neplaćenih računa neće isključivati usluge korisnicima starijim od 65 godina.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Telekom Srbija
Foto: Telekom Srbija

Saopštenje za javnost kompanije prenosimo u celosti.

Takođe, ovoj grupi korisnika neće biti obračunate kamate za sve račune koji su im pristigli u vreme trajanja vanrednog stanja.

Želimo još jednom da pozovemo naše najstarije sugrađane da tokom trajanja epidemije izazvane koronavirusom ne izlaze iz svojih domova, a sve ostale da učine sve što je u njihovoj moći da svojim bakama i dekama učine vreme provedeno u kući što prijatnijim.

Pomozimo im da ostanu kod kuće

Foto: Telekom Srbija
Foto: Telekom Srbija

Juče je veliki broj zvaničnika, javnih ličnosti i influensera delio na društvenim mrežama slike "Pomozimo im da ostanu kod kuće" kao apel da podržimo naše roditelje, bake i deke tokom njihove izolacije, navodi se u saopštenju.

Kampanju su pokrenuli Telekom Srbija, Supernova i agencija Red Communication, a objavljivanjem na svojim profilima podršku su do sada pružili premijerka Ana Brnabić, glumci Miloš Biković, Milan Marić, Miloš Timotijević, pevač Nikola Rokvić, Nataša Bekvalac, Ana Stanić, Fudbalski klub Crvena Zvezda i mnogi drugi.

strana 1 od 15 idi na stranu