MTEL u Austriji radi i u krizno vreme

Beč -- Srpski operater mobilne telefonije na austrijskom tržištu MTEL Austrija, kao i drugi operateri u Austriji, drži otvorenu svoju poslovnicu za korisnike.

Izvor: Tanjug
Podeli

Na osnovu mera austrijske vlade mobilni operateri mogu držati svoje prodavnice otvorene kako bi se osigurala komunikacija među građanima tokom ograničenja slobode kretanja.

Tako je i poslovnica MTEL Austrija u Mariahilferštrase u Beču otvorena za sve korisnike, rekao je direktor MTEL Austrija Bojan Obradović. On je objasnio da dve smene rade u poslovnici, i da se posebno pazi na higijenu.

"Mi smo se na vreme pripremili i nemamo nikakve probleme u radu. U stalnom smo kontaktu sa vlastima Austrije i pratimo sve preporuke", rekao je Obradović.

On je kazao da mnogo ljudi dolazi u poslovnicu, a i da je zabeležen povećan broj upita preko kol-centra.

Na ulazu u prodavnicu MTEL postavljeno je obaveštenje da se drži razmak između mušterija, a koliko je prisutna svest o mogućoj infekciji, čeka se ispred vrata dok klijent koji se nalazi u poslovnici ne izađe.

Oni koji dolaze u poslovnicu, ovih dana, zainteresovani su za dopune, nove usluge, ali i televiziju, pošto sada moraju da provode ceo dan u stanovima.

strana 1 od 15 idi na stranu