Biz - B92.net

PR

Marko Carević sa Kopaonik biznis foruma: Ovo je tajna Ananasa VIDEO

Klik, bum, tras – Ananas. Firma koja je za samo godinu dana postigla neverovatne poslovne uspehe. Put nije bio lak, nailazili su na mnogo prepreka, učili iz grešaka, ali i ulagali u napredovanje i znanje. Sada su na putu da ostvare sve svoje ciljeve. Koja je tajna njihovog uspešnog poslovanja otkriva CEO Ananasa Marko Carević koji je učestvovao na Kopaonik biznis forumu na palenu "Bezgotovinsko tržište i opipljive koristi za sve učesnike".

PR petak 10.03. 10:00 Komentara: 0

"Digitalna transformacija nije više stvar izbora"

Kopaonik Biznis Forum i ove godine je izazvao veliku pažnju domaće i strane javnosti. Panel koji je obeležio drugi dan konferencije koja okuplja na jednom mestu najuticajnije privrednike, finansijske institucije i stručnjake, je PANEL 18: SIGURNIJA DIGITALNA BUDUĆNOST FINANSIJSKIH INSTITUCIJA: NOVI SEKTOR U EKONOMSKOJ KRIZI.

PR sreda 8.03. 14:00 Komentara: 0

Tesla nastavlja svoj uspeh u 2023. godini

Tesla slavi još veći uspeh 2023. godine nakon što je kompanija objavila da su njeni najnoviji prihodi premašili očekivanja, zabeleživši rekordnih 24,32 milijarde dolara prihoda. Cena akcija kompanije ove je godine porasla za oko 64% – daleko iznad većine ostalih akcija kojima se trguje.

PR ponedeljak 6.03. 10:00 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu