Vesti -

Mali: Nastavljamo sa reformama i poboljšavamo životni standard građana Srbije VIDEO

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se povodom novih mera koje je juče predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: B92.net
Podeli
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs

"Javne finansije Republike Srbije su u potpunosti stabilne, zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici koju vodimo i ponosan sam što nastavljamo da nižemo uspehe i što u doba svetske ekonomske krize, možemo da pokažemo rezultate građanima Srbije i da ih konkretno pomognemo i podržimo.

Dakle, nikakve prazne priče, već konkretne ekonomske mere koje će poboljšati kvalitet života građana Srbije i doprineti da oni žive bolje.

Predsednik Aleksandar Vučić je već predstavio nove mere, za koje imamo dovoljno novca, one ni na koji način neće uticati na stabilnost javnih finansija, a istovremeno imamo realan rast dohotka građana.

Dakle, novca imamo dovoljno, javne finansije ostaju stabilne, nastavljamo sa reformama, sa kapitalnim projektima, i istovremeno poboljšavamo životni standard građana Srbije bilo kroz povećanje njihovih primanja, bilo kroz jednokratna davanja.

Sve svoje obaveze izmirujemo na vreme, a zbog boljih ekonomskih rezultata od planiranih imamo dovoljno sredstava za sve nove mere", napisao je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.