Esports B92.net

EEF CS:GO šampionat počinje za samo nedelju dana: Srbija je spremna za akciju!

Polako se bliži EEF CS:GO šampionat. Naša CS:GO ekipa će se naći u grupi D zajedno sa reprezentacijama Ukrajine, Nemačke i Austrije! Turnir će se odigrati od 5. do 10. jula!

RUR
Podeli
Foto: EEF
Foto: EEF

Za tačno nedelju dana počinje Evropski CS:GO šampionat, gde će se takmičari boriti za nagradni fond od $25.000, ali i ono još važnije, a to je plasman na svetski šampionat na Baliju, koji će se održati u decembru ove godine!

Naša CS:GO ekipa za koju nastupaju momci iz iNation-a, sastaće se sa reprezentacijama Ukrajine, Nemačke i Austrije. U ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika, ali verujemo da će naši momci uspeti bez previše problema da zauzmu jedno od prva dva mesta, koja ih vode u dalju fazu turniru.

Sa Austrijom smo već imali priliku sa se sastanemo tokom online kvalifikacija, kada su naši momci slavili rezultatom 16-8.

Turnir će se održati od 5-10. jula, a na njemu će se 16 evropskih reprezentacija boriti za plasman na još veći turnir, gde će nagradni fond biti pola miliona dolara! Srbija je tokom online kvalifikacija pokazala odličnu igru, zbog čega možemo da se nadamo da je ove godine vreme da dođemo do medalje!

Da li ste zadovoljni grupom koju je dobila Srbija?

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.