Esports B92.net

Najavljen novi CEE CS:GO šampionat sa nagradnim fondom od 30.000$!

Želite da igrate CS:GO profesionalno i da dokažete da ste najbolji u regionu? Želite da se takmičite za nagradni fond od 30.000 dolara? RUR i CEE Championship vam ponovo pružaju tu priliku.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

RUR organizuje nacionalne kvalifikacije za CEE Champions 2022 powered by INTEL turnir, gde će snage odmeriti najbolje CS:GO ekipe iz regiona. Kvalifikacioni turnir za srpske ekipe će se održati 30. aprila sa početkom u 12:00 časova.

Dva najjača tima će se potom plasirati u finalni plejof koji će se održati 7. maja. Tamo će ih čekati iNation i 4Glory, koji su dobili direktan slot u finalnom plejofu kao najbolje rangirane ekipe u Srbiji. Dva najbolja tima sa nacionalnih kvalifikacija idu na CEE završnicu gde će se boriti za nagradni fond od 30.000$!

Turnir će se odigrati preko FACEIT platforme. Posle uspešne prijave morate prijaviti vaš tim preko ovog linka. Pridružite se našem discord kanalu kako biste ispratili sve vezano za turnir: https://discord.gg/VsnyMWCFSA.

Obavezna stavka je da svaki tim mora imati minimum 3 srpska igrača! Ostala dva igrača mogu biti iz bilo koje zemlje iz regiona. Prijava je potpuno besplatna i traje do 28. aprila. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka.

Dalja faza CEE Champions powered by INTEL turnira će se održati krajem maja. Za dodatne informacije posetite zvaničnu CEE stranicu.

Prenos turnira će se održati na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Prijavite se OVDE!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.