Esports B92.net

NiKo odbio ponudu Saudijaca! Ostaje u G2!

Jedan od najboljih Counter Strike igrača na svetu Nikola ”NiKo” Kovač je doneo odluku da karijeru nastavi u G2 Esportsu i pored ogromne ponude saudijske organizacije Falcons!

RUR
Podeli
Foto: Valve
Foto: Valve

Poslednjih nedelja se mnogo spekulisalo o mogućem odlasku Nikole iz G2, da bi prošle nedelje pojedini mediji naveli da su pregovori pri kraju. G2 je navodno prihvatio ponudu, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo videti najveći transfer u istoriji esporta, ali NiKo ima druge planove. OSTAJE U G2!

NiKo je glavna zvezda G2 Counter-Strike tima otkako se pridružio organizaciji u oktobru 2020. NiKo i G2 su zajedno osvajali nekoliki velikih CS:GO turnira, kao što su BLAST Premier World Finals u decembru 2022.godine, IEM Katowice u februaru 2023. godine i IEM Cologne krajem leta.

Falcons je želeo da Nikola bude deo njihovog novog rostera, koji vodi legendarni trener Zonic. Saudijska organizacija je ranije ovog meseca već stavila četiri igrača na klupu i očekivalo se da će napraviti ekipa sa Magiskom, Snapijem i NiKom, ali će sada morati da promene planove.

Da li ste zadovoljni ovim raspletom situacije?

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.