Esports B92.net

Partizan ponovo ugasio svoj Counter Strike tim

Partizan po drugi put ove godine gasi svoj Counter Strike tim!

RUR
Podeli
Foto: Partizan Esports
Foto: Partizan Esports

Iako još uvek nismo dobili zvanično saopštene Partizana, igrači su putem svojih tviter profila sinoć potvrdili da je saradnja sa organizacijom završena i da su ponovo slobodni igrači! Ovime je stavljena tačka na tim koji je osnovan ovog leta i pored toga što je najavljeno da će ovo biti dugoročan projekat, kao i da su igrači potpisali višegodišnje ugovore!

”Višegodišnji ugovori su potpisani, što pokazuje da apsolutno verujemo u naše momke, kao i ceo Counter Strike projekat Partizana”, napisao je predsenik Partizana Jovan Mijailović 10. jula kada je ovaj tim zvanično predstavljen. Manje od četiri meseca kasnije tim više ne postoji, a organizacija se još uvek nigde nije oglasila.

Petorka koju su činili Nikola ”riiL3” Ristić, Milutin ”Consume” Jovanović, Xaver ”xavi” Hebok, Andrej ”LeO” Nikolovski i Lazar ”baxter” Stojković, pa kasnije Petar ”zecco” Živanović je ponovo slobodna da traži novi tim.

Za domaću esports scenu ovo su vrlo loše vesti, pošto ponovo ostajemo bez jedne organizacije koja je igračima mogla da pruži uslove da razviju svoje karijere. Ipak od praznih obećanja esports scena ne dobija ništa, tako da želimo igračima puno sreće da što pre pronađu novi tim!

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.