Esports B92.net

Spremite se za druge nacionalne CS:GO kvalifikacije za svetski IeSF šampionat 2023!

Igrate CS:GO i želite da prikažete vaše veštine na najvišem nivou? SESE vas poziva da se prijavite za kvalifikacioni turnir za ovogodišnji IeSF Svetski šampionat u Jašiju, koji nosi nagradni fond od 500.000 dolara!

RUR
Podeli
Foto: SESE
Foto: SESE

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo druge nacionalne CS:GO kvalifikacije za veliki Svetski esports šampionat 2023 u organizaciji IeSF-a, koji će se održati u Rumuniji od 24. avgusta do 4. septembra. Kvalifikacije će se održati u subotu, 4. marta u 14:00 časova. Svim pravilima i samoj prijavi možete pristupiti putem ovog linka. Možete se prijaviti i direktno putem faceit linka ovde.

Najbolja ekipa sa finalnih nacionalnih CS:GO kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati za Jaši, gde će se na velikoj sceni održati završnica IeSF-ovog turnira! Na turniru mogu da učestvuju samo igrači sa srpskim pasošem!

Timovi JužnijeTužnije i Aspera Esports su posle prve runde kvalifikacija osigurali plasman za LAN završnicu.

Turnir u organizaciji Međunarodne Esports Federacije održaće se od 24. avgusta do 04. septembra 2023. godine. Sve aktuelne informacije o IESF, ali i ostalim turnirima pratite na sajtu RUR kao i na FB i Instagram stranici SESE Saveza.

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.