Esports B92.net

Sutra počinje osmina finala CEE Šampionata!

Nakon uzbudljive grupne faze velikog CEE powered by INTEL šampionata, oba srpska predstavnika su obezbedila plasman u osminu finala, koja počinje u utorak 26. oktobra!

RUR
Podeli
Foto: CEE
Foto: CEE

Prvi na scenu stupa iNation, koji je bio dominantan u svojoj grupi, zbog čega je završio na prvom mestu. Samim tim bi na papiru trebali da dobiju lakšeg protivnika, ali to i nije baš slučaj, pošto će ih u osmini finala čekati Marten Gaming. Još jedna balkanska ekipa, koja je u više navrata pokazala da može da se bori i sa najboljima u regionu.

Ovaj meč je zakazan za 17:00 i siguran sam da će nas čekati jedan vrlo uzbudljiv okršaj. Za razliku od grupnih mečeva koji su se igrali u BO1 formatu, svi mečevi u plejof fazi će e igrati u BO3.

Oko 20:00 očekujemo da će početi 4Glory, drugi predstavnik Srbije na CEE šampionatu! Oni su kao i iNation bez previše problema zauzeli prvo mesto u grupi, ali ih sada sigurno čeka i najteži protivnik do sada, Budapest Five. Ovo bi mogao da bude još jedan vrlo neizvestan meč, ali se mi nadamo da će naši momci uspeti da savladaju mađarsku ekipu i da se plasiraju u četvrtfinale.

Sve mečeve ćete moći da gledate preko Klan RUR Youtube kanala!

Želimo našim momcima puno sreće na CEE šampionatu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.