Esports B92.net

Ostalo

SRBIJA JE ŠAMPION EVROPE!

Marko ”Roksa” Roksić se dokazao kao najbolji eFootball igrač Evrope, savladavši predstavnika Turske, Mučahita Sevimlija, u velikom finalu EEF šampionata u Podgorici sa rezultatom 3-1. Mučahit se hrabro borio, ali nije bio ravan našem Roksi!

Ostalo ponedeljak 12.09. 15:15 Komentara: 0

EEF eFootball šampionat je zvanično počeo! Srbija prvi meč igra u 13:40!

Evropske eFootball kvalifikacije za veliki svetski IeSF šampionat je zvanično otvoren. 26 zemalja predstavnica će odmeriti snage u borbi za nagradni fond od 10.000 dolara, kao i plasman za veliki svetski IeSF šampionat na ostrvu Bali. Među takmičarima je srpski reprezentativac Marko ”Roksa” Roksić, koji će svoj prvi meč igrati danas, 07.09. u 13:40 časova.

Ostalo sreda 7.09. 12:41 Komentara: 0

San snova za sve gejmere: Logitech G Pro X Superlight

Prvi put kada sam se susreo sa Logitech G Pro Wireless mišem jedna od stvari koja me je najviše fascinirala je bila njegova težina – odnosno nedostatak iste. A onda sam čuo da se pojavio ProX model koji u nastavku imena ima Superlight, pa ček zar nije onaj bio već super lagan?

Ostalo ponedeljak 1.08. 18:09 Komentara: 0

Najavljen Svetski Esports Šampionat u Istanbulu – Prijavite se za nacionalne kvalifikacije!

Global Esports Federation (GEF) sa zadovoljstvom predstavlja veliki internacionalni esports šampionat – Global Esports Games, koji će se odigrati u Istanbulu od 14. do 18. decembra. Ako ste vešti u Street Fighter V, Doti 2 i eFootball-u, i volite da se takmičite, ovo je savršena prilika da pokažete vaš talenat na svetskoj sceni. Prijavite se za nacionalne kvalifikacije i postanite predstavnik Srbije na svetskom esports prvenstvu u Istanbulu!

Ostalo petak 29.07. 15:43 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu