Esports B92.net

Blizzard predstavio novu World of Warcraft ekspanziju – Dragonflight

Azeroth i njegovi heroji će uskoro poleteti u najnovijoj World of Warcraft ekspanziji, Dragonflight. Blizzard je tokom prenosa koji je počeo u utorak u 18:00 časova zvanično predstavio World of Warcraft: Dragonflight.

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: Blizzard Entertainment
Foto: Blizzard Entertainment

Kroz trejler su igrači mogli da dobiju pogled na istoriju Azerotha, pre nego što nam je klip otkrio kako su se zmajevi vratili u savremeni svetu da bi savladali drevne protivnike!

Dragonflight će postaviti zmajeve Azerotha po prvi put u centar Warcraft priče još od 2010. godine kada smo dobili Cataclysm. Aspekti su tražili pomoć od smrtnih heroja, tačnije igrača, da im pomognu da povrate svoju moć i da zaustave novonastalo zlo. Kako bi ovo uradili, igrači će morati da odu na Dragon Isles, koji će biti podeljen u pet zona. Kako bi mogli da uživate u novim zonama, igrači će morati da nauče Dragonriding, što će biti između glidinga i flying kakvog smo već imali u igri.

Nova ekspanzija će takođe dodati novu rasu pod nazivom Dracthyr: zmajevi koji menjaju oblik sa drakonskim i humanoidnim oblicima. Dracthyr će moći da igra samo kao Evoker, nova klasa koju ćemo dobiti uz Dragonflight. Evoker je klasa koju možete igrati samo kroz Dracthyr rasu.

The Dragon Isles from World of Warcraft: Dragonflight

Evoker ima dve specijalizacije koje možete izabrati: Devastation, prvi novi ranged DPS kojeg dobijamo još od izlaska originalne igre, i Preservation, hiler. Dracthyr se može pridružiti ili Alijansi ili Hordi i startovaće u svom posebnom startnom području, na višem nivou od drugih početnih rasa i klasa.

Pored ovih većih noviteta, Dragonflight će takođe uključiti mnoge manje promene koji će obradovati igrače. Profesije dobijaju ogromnu nadogradnju, a Blizzard takođe uvodi mnogo bolji UI, koji će vam omogućiti da sami napravite ono što želite bez, a da pritom ne morate da skidate addone.

Još uvek nam nije poznato kada će izaći Dragonflight, ali je Blizzard rekao da ćemo uskoro dobiti više informaciju za alpha verziju igre!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.