1. Malo je i osuđen, jer je bio predsjednik kriznog štaba Prijedora ..
   (aa, 4. mart 2020 11:21)

  # Link komentara

 2. Sud je formiran da sledi uspostavljen nametnut kriterijum 'dobri momci' i 'losi momci' , i zaposleni placenici posteno odradjuju domaci zadatak
   (Desa, 4. mart 2020 09:00)

  # Link komentara

 3. ..."Politika" ocenjuje da su time njima kaze produžene...

  Celokupno srpsko poimanje Suda u Hagu je posledica širenja negativne propagande i apsolutno pogrešno tumačenje pravila rada tog organa.
  U Srbiji je uobičajeno kaže, da je neko osuđeno lice "odslužilo" kaznu...
  To je teška budalaština, jer je priroda KAZNE takva, da se ona NE "služi", nego se IZDRŽAVA - i to onoliko koliko je dosuđeno.
  Prevremeno puštanje na slobodu, NIJE pravilo, nego je samo mogućnost koja se dopušta u izuzetnim slučajevima, o kojima odlučuje sud (onaj u Hagu, ili bilo koji koji ima takvu nadležnost).
  Kada bi to (prevremeno oslobađanje) bilo nekakvo pravilo, izgubio bi se sav smisao izricanja kazne u nekom vremenskom trajanju, jer bi se unapred znalo da će osuđeni izaći iz zatvora pre isteka vremena na koje je osuđen...
  Gore citirani deo rečenice iz "Politike", ponovo pokazuje primer zlonamernog DEZINFORMISANJA, jer nikome nije "produžena" vremenska kazna zatvora na koju je osuđen, nego mi samo nije odobreno prevremeno oslobađanje.
  NI JEDAN osuđenik iz Haga, nije zaslužio ni sekundu skraćenja kazne koja mu je izrečena, ma šta ko o tome u Srbiji mislio, pisao, ili priželjkivao.
  (FUJ...!, 4. mart 2020 08:59)

  # Link komentara

 4. I puna kazna je malo za ono šta su uradili. Kakvo puštanje kakvi bakrači. Bravo Hag !!!
  (Bosanac, 4. mart 2020 08:20)

  # Link komentara