1. Dacic je najozbiljnija figura na politickoj sceni Srbije. Zna kad treba reci a kad cutati. Narodnim jezikom govori a opet mu iz svih mnogih konzulata stizu zahvalnice za unapredjenje odnosa sa Srbijom u ovim vremenima. Iako im ne cuti postuju ga. Zato ako izadjem da glasam jedino bih njemu mogao dati moj glas. Ocekujem da ce biti iznenadjenje ovih izbora.
  (Predrag 025, 14. april 2020 09:39)

  # Link komentara

 2. Perfidno se stvara losa slika ,o tome kako jedan broj ljudi napada personu zbog mera . Kao prvo niko ne napada zbog mera ,vec zbog nacina na koji su uvedene . Kao drugo ,jedan broj ga napada zato sto je zakasnio i ismejavao zajedno s epidemiolozima ovaj virus . Kao trece jedan broj ga napada zato sto on sve ovo koristi u politicke svrhe i sakuplja poene . Ono sto meni najvise upada u oci je sto on ovaj virus politizuje i koristi ga da bi stvorio jos tvrdokorniji soj glasaca ,koji su toboze savesni i svesni , i nije im jasno kako neko moze biti protiv ovih mera a u stvari toliko su prosveceni da ne vide da niko nije protiv mera vec protiv toga ,kako su uvedena , kako se zloupotrebljavaju , politizuju i koriste za podizanje rejtinga i jos vecu podelu naroda . Stepen izmanipulisanosti ovog naroda je na pro-levelu .
   (Ernesto ce, 10. april 2020 17:42)

  # Link komentara

 3. Gradjani veruju onima koji ne daju prazna obecanja, nego onima koji obecanja ispunjavaju i prikazuju rezultate, a sadasnja vlast stvarno ima dosta vidljivih rezultata.
  (Dule, 10. april 2020 17:40)

  # Link komentara

 4. niko se ne protivi bojkotu
  svi se protive namestenim izborima
   (boksi, 10. april 2020 11:49)

  # Link komentara

 5. Neka se protive uvedenim merama, ali kada sve ovo prodje, biće zahvalni.
  (Olji, 10. april 2020 11:22)

  # Link komentara