1. začudio bih se kad biste imali jedinstven stav i oko trajanja pauze. Ali to uopšte nije loše, jer istorijski gledano, mnogo je bolje da "Evropa" (preciznije, hegemonističke i imperijalne sile Evrope) nije u stanju da ovde učestvuje u bilo čemu nego da jeste, iz bilo kog razloga. Ako nekome nije jasno zašto, samo neka ponovo pročita ovu izjavu u tekstu. Užas.
   (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 25. maj 2020 16:16)

  # Link komentara

 2. Cujes teritorijalna razmena Srbije sa svojom pokrajinom.

  Situacija se menja u korist Beograda iz dana u dan, 97 drzava sveta priznaje Kosovo, 96 drzava sveta ne priznaje Kosovo. Nekoliko clanica same Eu i Nato ne priznaje Kosovo, kakvo im je to jedinstvo.

  Srbima se uopste ne zuri. Ako hoce kompromis i podelu to bi jedino moglo ovako: sever Kosova, manastiri i sve srpske enklave da ostanu u Srbiji, ostatak albancima.Pa da zivimo kao normalne komsije.

  Sve drugo apsolutno ne dolazi u obzir.
   (Kontras, 25. maj 2020 16:05)

  # Link komentara

 3. Ko vas više pita bilo zasta? Jeste pregovarali pre nekoliko godina? Ketrin Ešton, ivica dacic, taci? I? Ništa? Pa vi ste izgubili pravo za pokroviteljstvo i pokazali se nesposobnim! Jedino ste sposobni da cepate Srbiju!
  (Nema vise, 25. maj 2020 14:58)

  # Link komentara

 4. Vrlo jedinstven stav - jedni ih priznali, drugi ne priznaju, treći kažu da može podela...
   (e moj druže, 25. maj 2020 13:46)

  # Link komentara

 5. E ako je ovaj godpodin zamenio Maju Kocijancic,vec je doslo do malog uspeha.
  (humanista, 25. maj 2020 13:30)

  # Link komentara

 6. Stvarno? Sta kazu Spanija, Kipar, Rumunija..?
   (qwerty, 25. maj 2020 13:16)

  # Link komentara

 7. Ah, volite prava i ujedinjen front? Onda moze rezolucija 1244, a? Evo, resimo za dva minuta. Cak mozete i da zadrzite sve sto ste maznuli od prirodnih bogatstava, rudnike itd, jer, da, znamo da ste zato i usli na Kosovo. Msm, vi iz EU i Amerike, to sigurno ne drze oni.
  (Sabre, 25. maj 2020 13:15)

  # Link komentara

 8. Licno misim da treba podeliti Kosovo i zavrsiti agoniju koja traje od 1912 godine.
  Sto se tice EU nsm bs siguran da im odgovara dogovor SRB i Kosova jer onda vise ne bi bilo ucenjivackog kapaciteta na strani nkih u EU.
  A ne bi bilo vise ni lepo placenih radnih mesta u vezi "pregovora" SRB i KOS pod okriljem Eu...
  Obrni/okreni, steta da Kosovo ne kapira da vreme ne radi za njih, stvari se menjaju svakodnevno, naravno,Kosovo sa 2 mil.albanaca vise nkd nece biti u SRB ali taj sever bi mogao da bude ukljucujucii verske objekte.
  Opet,cak i kada bi ih priznali posle sporazuma, mnoge drzave EU nece ih nkd priznati,Spanija i Slovacka recimo,Rumunija i Kipar...jer svaka od njih ima svoje Kosovo,tako da sto se tice buducnosti Kosova, ja misim da nije sjajna, ali da ima sanse da pravimo business i da trgujemo,ako se dozovu pameti..
   (C i n i k, 25. maj 2020 13:13)

  # Link komentara

 9. Како сад у складу са међународним правом кад сте га прво прекршили једностраним признањем тзв Косова? Или се држите међународног права или немојте бити лицемери па се позивати само онда када вама то одговара.
  (Apolo, 25. maj 2020 12:50)

  # Link komentara

 10. Ako je tako kako kazete onda povucite priznavanje jer samo to je u skladu s medjunarodnim pravom!
  (aleksandar the great, 25. maj 2020 12:49)

  # Link komentara