1. Pretpostavimo da su priče ovog "polubrata" verodostojne.
  Ono što svakako treba dodati, u cilju boljeg razumevanja "oholog Baraka", je da je on bio i te kako svestan da će se nakon pobede na izborima svaki njegov potez, svaka njegova reč, meriti i premeravati hiljadu puta. To je jednostavno usud stanara Bele kuće. Zato je MORAO odmah, još pre pobede 2008., da upali crveno svetlo za svu polu i četvrtbraću, te sestre, tetke, babe i žabe. Da je kojim slučajem dao neku veću lovu MUSLIMANSKOJ rodbini u Keniji - razapeli bi ga trampovci na krst, kao što su to pokušavali da urade tokom svih 8 godina njegovog mandata. Setimo se samo koliko se The Donald upinjao da dokaže da Barak nije rodjeni Amerikanac (Bože, koji tenkre)!

  Kad si izabrani predstavnik naroda (bilo da si u nekom gradskom savetu, u kongresu, senatu, ili da si predsednik) ti više ne možeš da se ponašaš kako bi ti lično želeo, već moraš da si svestan odgovornosti prema biračima. I medijima, nažalost. Što je najgore, imaš i odgovornost prema onima koji te nisu birali! Ali, to su pravila igre.

  Obamin jedini problem je bio što je natprosečno inteligentan, pa je sva pravila igre ukapirao u najkraćem roku, a brojnoj familiji iz Afrike spustio rampu.
  (O, Bama?, 2. avgust 2020 23:12)

  # Link komentara

 2. Otac Baraka Obame se ženio 5x i ima gomilu dece. Bio je težak alkoholičar mada kažu vrlo inteligemtan. Barak je iz prvoga braka. Došao otac na Havaje, oženio se, Barak se rodio i on ih je ostavio. Barak je upoznao porodicu tek sa 14 godina kad je otišao u Keniju.
  BARAK JE OTPLAĆIVAO KREDITE ŠKOLOVANJA SVE DOK NIJE POSTAO PRECEDNIK.
  (Rade, 2. avgust 2020 21:08)

  # Link komentara

 3. O Bože kako je glup ovaj čovek, sad ako je Barak postao predsednik US, nije postao Deda Mraz pa da podmiruje sve šta kome treba. Ovo se više ne dešava ni u Srbiji, od familije ne očekujem ništa, samo da mi ne naprave probleme, koje ovakvim prilikama uvek prave. Inače što se tiče veroispovesti porodica Obama nije nešto religiozna i ne verujem da to ima veze sa tim.
  P.S. Nalupetao se da bi prodao knjigu u većem tiražu jer samo ako iznosiš prljav veš može da prođe.
  (mika, 2. avgust 2020 19:05)

  # Link komentara

 4. Sindrom siromasnog rodjaka.
  (Spike, 2. avgust 2020 19:05)

  # Link komentara

 5. I treba... Rodbina je samo dok moze da te koristi, ko kravu muzaru....
  Cim nemaju vajde, od tebe, najgori si...
   (tajci, 2. avgust 2020 19:00)

  # Link komentara

 6. To je Srbija brat ti postane neko ti odmah hoces misliš da je to i tvoje delo i hoces deo svega toga a ko si ti
  (super, 2. avgust 2020 18:10)

  # Link komentara

 7. Dakle nije pristao da daje lovu bliskim i daljim rodjacima i sada je loš čovek! Budalaštine. Ovaj Barakov polubrat mora da ima balkanske krvi u sebi.
   (Pera, 2. avgust 2020 17:46)

  # Link komentara

 8. Obama se pre svega bezi od oceve familije jer su muslimani oni su ostali u islamu on postao katolik za uspeh njemu to ne odgovara.
  (Seki, 02. avgust 2020 15:00


  Obama nije katolik nit je ikad bio, neko te bas slagao.
  Covek je protestant.
   (C i n i k, 2. avgust 2020 17:12)

  # Link komentara

 9. Ova prica o Obami podsjeca na one sretnike sto dobiju na lotu.
  Odjednom ih se sjete i najdalji rodjaci. Zato oni pametniji ne
  govore da su dobili nego zamjene adresu. Familija i "prijatelji"
  su bunar bez dna, koliko god im das malo si dao.
  (/,,, 2. avgust 2020 17:09)

  # Link komentara

 10. Sličnu situaciju u svom životu imam , ja jedva sklapam od mesec do mesec a pritom radim u firmi kod braće od rođenog strica firma je jaka, jedna od jačih u jugositočnoj srbiji. Živimo u isto dvorište ja vozim lupo koj jedva da ima vrednost 700 eur a oni imaju moćni vozni park od Q5 , Q3, Golf 7 , oldtajmer mini moris i par motora . Kada mi je umreo otac rođeni stric je rekao da će se brinuti o meni i sestri . Lepo se brine kao što vidite ...Ne veruje sit gladnom pogotovo kod nas Srba.
  (Sch.., 02. avgust 2020 13:53)
  Imam rešenje za tvoj problem. Prestani da radiš za braću od strica, osnuj svoju firmu, razradi posao tako da firma bude jedna od najjačih u jugoistočnoj Srbiji, pa sam sebi kupi auto koji god hoćeš.
  (Pavle514, 2. avgust 2020 17:08)

  # Link komentara

 11. Nema veze - ovaj njegov polubrat je gori. Debelo ga platili belomusavi crvenitrampovci da pise gluposti. Zar ova prica ne lici na trenutnog predsednika Amerike i njegov zivotni put sa tatinim parama. Ha .. ha .. ha ... A o porodici i da ne pricamo. . . pravi porodicni covek.
  (Andrija, 2. avgust 2020 16:20)

  # Link komentara

 12. Ni ja im ne bi dao.
   (oscar, 2. avgust 2020 15:27)

  # Link komentara

 13. Pre par meseci sam na nekom kablovskom kanalu uhvatio nemačku emisiju o nekom kralju iz Afrike (nisam siguran koje države), koji je uspeo, otišao u Nemačku, tamo radi itd. Dakle, hajde da kažemo da je "uspeo" u životu.

  On kada dođe nazad u svoje pleme jednom ili dva puta godišnje, skida odelo, oblači kraljevsku odoru, stavlja nakit i sve kao pravi lokalni kralj i svi ga pozdravljaju. Ali... on mnogo izdvaja za celo pleme, pomaže ih, doveo je razne humanitarne organizacije, osnovao školu itd. Dakle, ponaša se kao pravi kralj, iako ga u Nemačkoj niko ni ne zna, običan je građanin.

  Poenta je da nisu svi ljudi isti.

  P.S. dok sam pisao komentar, izgugalao sam ime čoveka: King Céphas Bansah
  (Dark, 2. avgust 2020 15:12)

  # Link komentara

 14. Po komentarima se vidi da bi se mnogi odrekli familije da mogu. Samo da ne daju da koji dinar. Obama ima dozivotne prihode od 200 hiljada godisnje kao predsjednik. Naplacuje taj isti iznos za govor od 90 minuta. Zaradio je za 3 zivota. Nije babina sahrana 20k nego prevoz tijela avionom u Keniju.
  Rodbini pomozite ako nije na vasu stetu, kako kazu u Gospodji Ministarki "Niko ne moze da vas ocrni kao rodbina"
  Para ima hadzija i za sitnu raju...
   (BaneBl, 2. avgust 2020 15:08)

  # Link komentara

 15. Obama se pre svega bezi od oceve familije jer su muslimani oni su ostali u islamu on postao katolik za uspeh njemu to ne odgovara.
  (Seki, 2. avgust 2020 15:00)

  # Link komentara

 16. Ne sumnjam,cuj Kenia...?
  Covek tvrdi da je na Hawaii/ma rodjen,pokazivao i nku krstenicu..
  Nzn sto se brt cudi,pa realno kad uletis u velike pare svakako postajes snob i "zaboravis" na familiju..
   (C i n i k, 2. avgust 2020 14:39)

  # Link komentara

 17. Jedno od najvecih razocarenja u modernoj politici.
   (Aleksandar, 2. avgust 2020 14:33)

  # Link komentara

 18. Bojim se da je i sa mnom tako,kazu da sam se puno promen'o :)
   (tutlo, 2. avgust 2020 14:30)

  # Link komentara

 19. Ne nego treba cjelo pleme iz Kenije da nosi na grbaci.. Rodbina.. Sve vecinom nezahvalnici koji bi te glodali do kosti ako se pustis i opet budu nezadovoljni.. A ako padnes prvi ce da se nasladjuju i alapaju..
   (preferisco dirti addio, 2. avgust 2020 14:30)

  # Link komentara

 20. Poslednji predsednik SAD koji je bio normalan i dobar čovek bio je Džimi Karter, posle njega daleko ga bilo. Jedino možda ovaj sada, Tramp, nije mi još definisan, totalna nepoznanica za mene... Jedno je barem sigurno, totalno neuobičajen predsednik SAD... Ovo za Baraka me ništa ne čudi..
   (Drakče, 2. avgust 2020 14:20)

  # Link komentara

 21. Od vlasti nema ko nije pobudalio. Jedino ako rikne na pola mandata. Al nema veze kad zavlada vestacka inteligencija svi smo obrali bostan
  (Mille, 2. avgust 2020 14:18)

  # Link komentara

 22. Има једна стара пословица која гласи: „ Ако смо ми браћа, кесе нам нису сестре.„
  Паметном доста.
   (Оскар, 2. avgust 2020 14:17)

  # Link komentara

 23. Hahaha, ima divnu rodbinu kaja hoće samo pare! I po tome meri "dobrotu" To sve govori.
  (Dana, 2. avgust 2020 14:16)

  # Link komentara

 24. svaka prica ima razlicitih strana gledanja. Ko zna ko mu je sve od te familije i koliko puta trazio pare. Glavna sirotinjska recenica "ima a ne da". Zasto bi taj koji ima morao njima da da zato sto je zaradio vise od njih? Socijalizam narocito u Americi ne postoji.
   (pahuljka, 2. avgust 2020 14:09)

  # Link komentara

 25. Sličnu situaciju u svom životu imam , ja jedva sklapam od mesec do mesec a pritom radim u firmi kod braće od rođenog strica firma je jaka, jedna od jačih u jugositočnoj srbiji. Živimo u isto dvorište ja vozim lupo koj jedva da ima vrednost 700 eur a oni imaju moćni vozni park od Q5 , Q3, Golf 7 , oldtajmer mini moris i par motora . Kada mi je umreo otac rođeni stric je rekao da će se brinuti o meni i sestri . Lepo se brine kao što vidite ...Ne veruje sit gladnom pogotovo kod nas Srba.
   (Sch.., 2. avgust 2020 13:53)

  # Link komentara

 26. Jedno je sigurno, svet je bio mnogo bolje mesto dok je on bio za kormilom.
  (Neproverene glasine, 2. avgust 2020 13:39)

  # Link komentara

 27. Novac cesto ljude ucini gorima nego sto su bili
   (srb, 2. avgust 2020 13:36)

  # Link komentara

 28. Ajde, ajde, kod nas pola Srbije zive od doznaka, a oni sto pljuju po Srbji se hvale koliko doznaka (tj.paravposalju u Srbiju).
  Porodici treba pomoci da izadje na pravi out ali lezilebovice i prevarante treba pistiti niz vodu. Takvima nikad nije dosta.
   (Lemi, 2. avgust 2020 13:32)

  # Link komentara

 29. Barak Obama - najbolji predsednik koje su SAD imale u poslednjih 30 godina. Nije savršen, čovek sa vrlinama i manama, ali jedini koliko toliko normalan. Pogledajte društvo: Klinton, Buš mladji, Tramp, a i naredne 4 godine ništa bolje ko god da pobedi (Bajden ili Tramp). Katastrofa koji likovi sede na toj funkciji.
  (Zemljoradnik, 2. avgust 2020 13:29)

  # Link komentara

 30. ,,Daj mi, majko, vlast, pa da vidiš kakav ti je sin"... Ali, naravno, to svako izvrne onako kako mu odgovara... Vidim da u ovom slučaju ima barem polovina onih koji se bave majkom... Možda su u pravu... Ona je kriva, kad je takvog sina rodila.
   (Ćezo rca, 2. avgust 2020 13:18)

  # Link komentara

 31. Pa šta treba da im da sve? A nije zvao na inauguraciju jer je trebalo opet da se kandiduje. Amerikanci ne vole kada im pokazuješ braću salah.
   (undulizam, 2. avgust 2020 13:17)

  # Link komentara

 32. je li to onaj sto je dobio nobelovu nagradu za mir, pre nego sto je "stupio na presto"???
  zato se posle iskupio i ratovao svuda po svetu. najvise od svih njihovih vodja.
  (mark, 2. avgust 2020 13:15)

  # Link komentara

 33. Bednik od predsednika. Nije pomogao svom narodu kao Putin, Lukasenko, Kim, brat Si... Oni ljudi skromni, sve sto imaju daju narodnim kuhinjama i sirotinji. A taj amer Obama samo grabi za sebe. Sram da ga bude!
   (Bg, 2. avgust 2020 13:02)

  # Link komentara

 34. Rođaka predsednika Amerike živela ilegalno u Bostonu? Zanimljivo
   (Srđan, 2. avgust 2020 12:53)

  # Link komentara

 35. pobeleo
  (bojan, 2. avgust 2020 12:41)

  # Link komentara

 36. Obamu treba da je sramota a i sve koji lupaju minuse . Naravno da treba da ih sve pomogne kao najmoćniji čovek na svetu to je ništa ! Vi ovde ste izgleda svi cicije . Pare neće odneti u grob a nećete ni vi . Mi Srbi treba da nešto i naučimo od Albanaca .! Obraz i bruka žive dovijeka .
  (Deli, 2. avgust 2020 12:37)

  # Link komentara

 37. Pravićete svi vi tamo Trampa od blata
   (VJ, 2. avgust 2020 12:30)

  # Link komentara

 38. Jedini predsednik SAD koji je po isteku mandata ostao u Vasingtonu.
  (Bob, 2. avgust 2020 12:29)

  # Link komentara

 39. Stao sam citati kod ove fondacije. Lik je znaci pokusao ubrati lovu na imenu Obama, zvuci kao sitni prevarant. U plemenskim sredinama se ocekuje da clan plemena koji je najuspesniji odrzava sve lezilebovice, na zapadu svako kroji svoju sudbinu i nije nikom nista duzan samo zbog prezimena. Naravno da treba pomoci onima kojima je pomoc potrebna a u mogucnosti si da pomognes, a ovima sto prvo prose pa kad ne das onda te ocrni u knjizi, te treba samo ignorisati.
  (Mr.White, 2. avgust 2020 12:29)

  # Link komentara

 40. Ovaj lik jeste kao moj brat. Dok su majka i sestra ziveli od crkavice nakon otkaza, a radio sam sve manuelne poslove u periodu nakon istog (tri meseca se zbog nepotizma nisam uspeo da zaposlim), decko je rekao kako je svorc, dok je narednog dana kupio jebeni trotinet od 90K i platio gotovinom. Kakva moralno fleksibilna i apaticna nakaza. Otkad vise nismo u dobrim odnosima, zivot je lepsi. "Zdravo" za "Zdravo" i nosi se. Porodicu ne odredjuje krv vec dela.
  (Neko, 2. avgust 2020 12:25)

  # Link komentara

 41. Predsednika plata mesečno 10.000 dolara. Naravno neće dve mesečne dati za sahranu.
   (mr x, 2. avgust 2020 12:21)

  # Link komentara

 42. Sluga krupnog kapitala i velikih igrača, šta je uradio za svoj narod, ništa osim za svoj džep!
   (Superoperater, 2. avgust 2020 12:18)

  # Link komentara

 43. Prema porodici koja tako o meni misli bio i ja hladan i okrutan.
  (Milenko, 2. avgust 2020 12:15)

  # Link komentara

 44. Eto... A da je Barak s Balkana, ne samo brat, nego sva uža i šira familija bi bili direktori, uvaljani u dobre poslove, zaštićeni i od zakona...
  I sve to da je taj "naš Barak" predsjednik jedne od država na Balkanu. A zamislite da je predsjednik USA. Pa osigurao bi 386 pokoljenja, a ne brata.

  Ej, brata nije pogurao, BRATA.
  Koji je to okrutan snob.. Nadam se da nikad nećemo imati sličnog predsjednika, jer, kako se kaže kod nas: "ako ne zna dati sebi, kako će da da nama", i "uzeo je al je i dao", i ono najdraže: "ali, ovi drugi su još veći lopovi, tako da je dobar"..
  (Ante, 2. avgust 2020 12:12)

  # Link komentara

 45. U pravu je ovaj Obamin brat. Samo, nikad me neće biti jasan taj zapadnjački običaj da brat bude kum.
  (delboj, 2. avgust 2020 12:11)

  # Link komentara

 46. Pa nadjite mi jednog modernog politicara koji ima pozitivne atribute, pogotovo u sferi humanosti. Svi politicari, pogotovo u kapitalizmu, rade iskljucivo iz licnih interesa, a razlog zasto toliko ljudi identifikuje sa njima je taj sto jednostavno ne mogu da se otrgnu pristrasnostima, jer je dovoljno da politicari propagiraju nesto sto je u sprezi sa njihovim nacinom razmisljanja i oni to jednostavno uzmu zdravo za gotovo. Tako se stvara i kult vodje.
  (strucnjak, 2. avgust 2020 12:00)

  # Link komentara

 47. Obama se pretvara da je fin gospodin intelektualac pun empatije a ustvari je grozan. Trump se pretvara da je nesposoban surov seksualni predator rasista a u stvari je fin gospodin i stabilni genije.
  (Pepe, 2. avgust 2020 12:00)

  # Link komentara

 48. Ja se tako zanosim igrajući loto, pa pomislim, kada bi' dobio par miliona... paaa ni Interpol ne bi znao 'de sam a kakva familija..
   (Pufta, 2. avgust 2020 11:58)

  # Link komentara

 49. Cek, cek... Ne rece li ovaj humanitarac da podrzava kampanju aktuelnog predsednika?
   (BranKoMic, 2. avgust 2020 11:53)

  # Link komentara

 50. Kad ga vidiš kako se kreće (Obama), te gestove, odmah ti je jasno da se radi o umišljenoj veličini i siledžiji tako da ova priča pije vodu...
  (Zoltan, 2. avgust 2020 11:50)

  # Link komentara

 51. Без обзира на породичне размирице, човек је елоквенти глумац и велико политичко разочарење. Срамота је да је Трамп, овако неотесан пуно бољи председник на светској сцени. Сирија и Либија се никад неће опоравити од Обаме.
   (Из угла, 2. avgust 2020 11:42)

  # Link komentara

 52. Jeste da je glupo sto traze novac, ali je i glupo sto sam Obama nije se ponudio. Ne zivi on od prosecne plate pa da nema. Procenjuje se da je on ``tezak`` oko 40 miliona dolara. Zaradio ih je sam, ali da li bi vi pomogli rodbini ili ne?
  (s, 2. avgust 2020 11:34)

  # Link komentara

 53. Da baš smo videli ko je okrutan polubrat.

  Okreni,obrni samo po parama... pravi fondaciju da bi zaradio, trazi pare za ovo za ono...ocigledno je hteo da profitira od Baraka, ali ga je ovaj ohladio.

  Nije to ništa posebno ni neubicajeno, to svi članovi porodica rade onima koji su uspeli u necemu.
  (Srb In, 2. avgust 2020 11:26)

  # Link komentara

 54. Za Obamu nisam ni sumnjao!

  Treba pogledati dolumentarac Michaela Moorea, o stanju pojace vode u Flintu.

  Auto industrija je dobijala cistu vodu a stanovnistvo zagadjenu prljavu vodu.

  Glumac Obama se jedva dovukao u Flint i kao prav PR korporacije, onak odvratno, popio je casu vode.

  Prisutni ostali u cudu,afro amerikanci nisu mogli verovati sta gledaju.

  Obama, covek koji je uveo masovno ubijanje dronovima!!!
  (Ziko, 2. avgust 2020 11:21)

  # Link komentara

 55. Ako sam ti rodjak - nisam ti dužan. Šta je ovaj čovek hteo da poruči?
   (Juho, 2. avgust 2020 11:21)

  # Link komentara

 56. Nije baš da svi hoće pare ili nešto od nekoga. Zamislite, ima ljudi koji žele neku osobu u svom životu, a te osobe postanu opgerećene same sobom, parama do kojih su došle, pozicijama i slično. Sreća pa ima ljudi koji su uvek onakvi kakvi su, bez jadnog ponižavanja samih sebe kada misle da nisu uspeli, da imaju manje od nekoga, i bez jadnog uzdizanja kada misle da imaju više (bilo čega) od nekoga.
  Isto kao što ima braće i "braće".
   (Vagica, 2. avgust 2020 11:19)

  # Link komentara

 57. vazda bude tako, usoesnog u porodici svi oce da izmuzu, svi osecaju da im se nesto duguje itd..
   (rex, 2. avgust 2020 11:16)

  # Link komentara

 58. 20.000 dolara za sahranu neke rodjake, ma stvarno! Mogli su i 2 miliona da traze. I dobro im je odgovorio, on najbolje zna kakav je taj svet i zna kako s njima treba - na distanci. Barak je gospodin.
  (ahaha, 2. avgust 2020 11:08)

  # Link komentara

 59. Au šta pročitah. Pa ispadne sad da treba da deli celoj porodici pare na "levo i desno" kako ko od njih zatraži. "Kako je samo okrutan,nije dao 20000 dolara nego samo 5000". Predsednička plata ako se dobro sećam je 200000$,znači treba da dA 1/10 toga na sahranu rođake kojih verovatno ima još 37 takvih.
  (Legend, 2. avgust 2020 11:08)

  # Link komentara

 60. To nije istina Barak je duša od čoveka!
  (Zoltan, 2. avgust 2020 11:08)

  # Link komentara

 61. Bratova očekivanja se nisu ostvarila pa hajde da malo parazitira na poznatom bratu?
  (Nalik, 2. avgust 2020 11:03)

  # Link komentara

 62. Ma da...Jel to onaj što je putovao po svetu u ime fondacije obama ( koju eto Obama predsednik nije ni podržao) medju ostalima i u Srbiji bio, dočekali ga kao " nešto " a on u stvari ništa...
   (saša, 2. avgust 2020 11:00)

  # Link komentara

 63. Ja sam na strani burazera. Cifre koje on pominje (20K USD) su za Baraka smesne (u toku predsdnikovanja je imao godisnji prihod od >10M USD; to je kao da dobrostojeci Srbin nece da da 2K dinara za sahranu). Barak se ponasao kao klasican skorojevic. On je bio ono sto tamo zovu "kokosov orah" spolja braon/crn a iznutra beo. Njegova politika je bila klasican nastavak USA politike; da je MekKejn pobedio ne bi bilo razlike. Umesto da Barak uradi to sto je Souden uradio, on ga jos hapis. Sto se tice Trampa i Hilari, mnogi, pa cak i veliki liberali/demokrate (npr. Suzan Sarandon), su podrzali Trampa. Da je Hilari pobedila mislim da bi bilo vise ratova.
  (Bane, 2. avgust 2020 10:59)

  # Link komentara

 64. "Malik, polako s' to placanje..."
  (BV, 2. avgust 2020 10:47)

  # Link komentara

 65. Porodici toliko god para da poklonis njima je malo.I samo daj joj i jos para.Da se obogatim nikada nikom ne bih nista dao.Sve bih otkacio za sva vremena.
   (The Who, 2. avgust 2020 10:47)

  # Link komentara

 66. Brat moi daj cigaru.
   (lomanalualua, 2. avgust 2020 10:44)

  # Link komentara

 67. Okreneš leđa sopstvenom identitetu umesto da ga promovišeš, unapređuješ, ponosiš se i onda tako jadan, šizofren i iskompleksiran misliš da si postigao nešto pametno. Znamo te priče i ljude, ima ih na balkanu koliko hoćeš...
   (e moj, 2. avgust 2020 10:43)

  # Link komentara

 68. he he kao i uvek u porodicama, čim nekome ne daš novca ili para koliko on smatra da treba da mu daš odma nastane svadja i odma nisi baš najlepši čovek u familiji! Čak šta više postaneš neko ko kotira veoma nisko bez obzira na to ko si ti ustvari !
   (holivudski frizer, 2. avgust 2020 10:42)

  # Link komentara

 69. Očigledno je koristio svaku priliku da zaradi na račun svog brata, predsednika. Negde to ide k'o podmazano, negde ne.
   (uvekljubazan, 2. avgust 2020 10:41)

  # Link komentara

 70. Nije on postao okrutan, nego kad je uspeo svi su ga se setili i sjatili da mu uzmu pare. I naravno to je radio siromasniji deo porodice.
  Barak Obama je proslavio to porodicno ime, a onda taze njegov brat otvara fonadaciju sa tim imenom, i kaze da ga je nazao po njihovom ocu bas kad je ime postalo poznato.
  (smrz, 2. avgust 2020 10:38)

  # Link komentara

 71. Obama mi nije previše simpatičan, ko zna šta je sve radio, ali to ćemo ostaviti po strani.. Ali ovo mi deluje kao klasičan primer - e nije mi dao para koliko želim, sada ću da se naljutim, on ima, a neće da mi da..
   (TB, 2. avgust 2020 10:38)

  # Link komentara

 72. Klasicna prica gde jedna osoba uspe u zivotu i onda se pojave pijavice sa svih strana. Nabijaju mu na nos da su mu kupili bombonu kad je bio mali i da li moze sad da im pomogne sa par hiljada dolara. Sto dalje od takvih...
  (novkes, 2. avgust 2020 10:37)

  # Link komentara

 73. Cim zaradis pare odma te familija ganja, klasika
   (perosto te j, 2. avgust 2020 10:37)

  # Link komentara

 74. Covek je imao sigurno trnovit put do uspeha, jel to znaci da treba da daje svoj novac celoj familiji koja ne radi nista. Usao sam u vest i ima sta da vidim, nije dao pare za ovo, nije za ono.... naslov “okrutan prema porodici” ?!?
  (Ja, 2. avgust 2020 10:35)

  # Link komentara

 75. Barak je amerikanac, razmišlja na američki način. Polubrat mu je Kenijac, koji je mislio da će cela familija da profitira od toga što je Barak postao predsednik. Sad je ogorčen što se to nije desilo.
  (Radomir, 2. avgust 2020 10:32)

  # Link komentara

 76. brat ostao bez keša pa mu krivo...
   (zoo, 2. avgust 2020 10:31)

  # Link komentara

 77. 20 000 dolara za sahranu u Keniji ej bre 20 godina živiš tamo od tih para. Bolje je kremirati u USA i odneti u Afriku i prosuti po predelima Kenije da joj duša luta....
   (Vlasta Skokoglavac iz Kozjaka, 2. avgust 2020 10:30)

  # Link komentara

 78. Je li to onaj s Nobelom za mir sto krece u ratove? Zvuci poznato.
   (VS, 2. avgust 2020 10:30)

  # Link komentara

 79. E, brate. Sad i ti ućari nešto malo novca na konto moje slave.
  (POTUS, 2. avgust 2020 10:29)

  # Link komentara

 80. 'Kaže da su se njegovi odnosi sa Barakom Obamom pogoršali kada je podržao kandidaturu Donalda Trampa za predsednika 2016. godine, protiv Hilari Klinton.'

  Pa ni ja ne bih mogao da trpim da imam brata idiota, što bi to Obama morao?
   (Nemanja, 2. avgust 2020 10:27)

  # Link komentara