"Očigledno je represija DPS i dalje na snazi": Policija maltretirala poznatog rukomentnog golmana?

Proslavljenog rukometnog golmana nekadašnje državne zajednice Srbije i Crne Gore Dana Šijana, policija u Herceg Novom je brutalno malterirala, javljaju mediji-

Izvor: B92, Radio Jadran
Podeli
FOTO: Pedja Milosavljevic/Starsport
FOTO: Pedja Milosavljevic/Starsport

Kako javlja "Rado Jadran" Šijana su maltretirali su bez razloga.

Šijan je iz Bosne i Hercegovine ušao u Crnu Goru, a kako prenosi portal Radio Jadran, krajnji cilj mu je bio Čanj, gde njegova porodica već dugi niz godina poseduje nekoliko apartmana.

Međutim, prvu neprijatnost Šijan je doživeo upravo na crnogorskoj granici gde su ga policajci neko vreme zadržavali i propitivali, a zatim pustili.

Ipak, kako dalje navode, tu se ne završavaju neprijatnosti proslavljenog rukomentnog golmana. Naime, tvrde, na putu ka Herceg Novom ga je zaustavila interventna policija i nastavila sa maltretiranjem.

Kako dalje prenosi Radio Jadran, policajci su tražili od Šijana da se skine u donji veš, pretresali su mu automobil, neobjašnjavajući zašto i po čijem nalogu to rade.

U jednom trenutku, nekoliko pripadnika interventne jedinice je, bez razloga, Šijanu zadalo nekoliko udaraca po rebrima.

Prema prenošenjima portala Radio Jadran, "očigledno da je represija DPS-a i bivšeg pomoćnika direktora Uprave policije Zorana Lazovića i dalje na snazi, kao i da je pojačana prema srpskom narodu pred izbore koji se u Herceg Novom održavaju 9. maja".

Šijan je od BiH do Crne Gore obavio jedan poziv i to sa nosiocem liste Za budućnost Herceg Novog Ivanom Otovićem, sa kojim je dugogodišnji prijatelj, što je, uz činjenicu da je Šijan Srbin, očigledno bio razlog isleđivanja i maltretiranja od strane crnogorske policije, prenosi Radio Jadran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 176 idi na stranu