"Oni misle da sam taster-premijer"

Podgorica -- Moja je obaveza bila da se pojavim na sednici Odbora kao predlagač predloga za izbor direktora ANB-a, kazao je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Izvor: Vijesti
Podeli
Foto: EPA-EFE/ Boris Pejovic
Foto: EPA-EFE/ Boris Pejovic

Krivokapiću se spremalo hapšenje zbog "veleizdaje"?

On je na pitanje zašto se nije pojavio na prethodnoj sednici Odbora za bezbednost, na kojoj je bilo planirano njegovo kontrolno saslušanje u vezi šverca cigareta, kazao da je "nedostojno da neko proziva premijera na taj način".

"A nedostojno je da neko na taj način proziva premijera, ja sam vrlo jasano u pisanom djelu dopisa koji sam dostavio Odboru ukazao na pravne propise i one koji su političke", kazao je Krivokapić posle današnje sednice Odbora na kojoj je prisustvovao.

Premijer je kazao da je u vremenu kad je ta sjednica zakazana on već imao unaprijed dogovoren rad u Odboru za prosalvu 50 godina od osnivanja CANU-a.

"Ja kao premijer ne mogu da budem toliko nedogovaran i da na svaku priču rekla-kazala skačem, i u tom vremenu sam imao odbor za jednu možda najznačajniju proslavu koja se dešava ove godine u Crnoj Gori, a to je 50 godina od osnivanja CANU-a. Niti me je ko pitao za vrijeme niti je ko dogovarao sa mnom bilo šta. Oni misle da sam ja na tasteru, kliknu me-dođem, i trebaju da mi sude za nešto što u životu nikad ne bi pomislio a ne učinio". kazao je Krivokapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 168 idi na stranu