Srbin poginuo u Americi; još pet osoba povređeno VIDEO

Fenton -- Srbin Miloš Marjanović (34) poginuo je juče u tragičnoj nesreći motornog broda na reci Meramek u blizini gradića Fentona, u američkoj državi Misuri.

Izvor: Blic
Podeli
Chalabala/Depositphotos/Ilustracija
Chalabala/Depositphotos/Ilustracija

Srbin poginuo u Italiji u sudaru dva kamiona, lekar mogao samo da proglasi smrt

Do nesreće je došlo nakon što se brod, u kome je pored Marjanovića bilo još pet srpskih državljana sa prebivalištem u regionu Čikaga, zakucao u kamenje u plitkom delu reke. Nakon udarca svi putnici broda su sleteli sa plovila, a Marjanović je na mestu poginuo.

Ostali putnici prebačeni su sa mesta nesreće u bolnicu.

Dvoje je u međuvremenu pušteno na kućno lečenje, a troje zadržano, od kojih je jedan srpski imigrant koji se nalazi na Odeljenju intenzivne nege, u veoma teškom stanju. Miloš Marjanović, rodom iz Leskovca, živeo je u čikaškom predgrađu Brukfild, gde je radio u jednoj radionici za popravku kamiona.

Prema saznanjima Serbijan tajmsa, u Čikagu živi i Marjanovićev rođeni brat, koji je pozvan da preuzme telo. Među preostalim putnicima broda nalaze se još dvojica mladića iz Leskovca, po jedan iz Niša i Beograda, te devojka iz Vrnjačke Banje.

"Putnici sa broda su brzo vozili rekom u mraku, udarili su o kamenje u plitkom delu, nakon čega su odleteli sa plovila", izjavio je šef vatrogasnog bataljona Bil Modrošić.

Serbijan tajms će nastaviti da prati ovaj slučaj, a prema saznanjima sajta, uskoro će biti organizovana i akcija prikupljanja pomoći za porodicu stradalog Marjanovića, kao i za mladića koji je teško povređen u nesreći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 455 idi na stranu