"Radoičić nije ranjen, to je još jedna laž"

Beograd -- Na pitanje novinara gde je Milan Radoičić, predsednik Srbije kaže da je na teritoriji centralne Srbije i da nije ranjen.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Milos Tesic/ATAImages
Foto: Milos Tesic/ATAImages

"On se nikada nije skrivao ni stideo svoje uloge. On će odgovoriti pozivu nadležnih organa Srbije. Nalazi se u centralnoj Srbiji. Nalazi se na teritoriji centralne Srbije. Milan Radoičić nije ranjen. Još jedna od laži N1 i njihovog ominjenog političara Svečja. Nije ranjen. On je čovek koji sebe smatra borcem za slobodnu. Postoje stvari i puitanja na koje će morati da odgovori", rekao je Vučić.

"Ono što je zanimljivo, današnji intervju Aljbina Kurtija kaže da ste mu vi rekli drugog maja u Briselu da će Milan Radojičić biti srpski Adem Jashari. Ne na taj način, ali to sam mu rekao ne jedanput, nego dvadeset puta. Za sve Srbe. Da", rekao je.

"Srbi više nemaju kud. Kurti ih je sve okrenuo protiv sebe i svi će da se bore. Makar svi glavu izgubili, jer neće na traktor.To sam rekao i pre tri dana. To sam rekao i dan uoči i mesec dana uoči. I pre godinu dana. To sam stotinu puta rekao", kazao je predsednik Srbije.

"Ne možete da opravdate ubistvo čoveka, ubistvo policajca. Bez obzira što taj policajac po zakonu nema šta da traži na severu. Ne možete da opravdate ubistvo čoveka. Nema opravdanja za to. Za to nadležni organi moraju da reaguju. Ali, ti ljudi su, doterali im je cara do duvara. Kurti je sistematski uništavao i uništavao srpski narod. On mrzi srpski narod. On misli da su srpski narod, Rašić, Radomirović i ostali bednici, koji služe svima protiv sopstvenog naroda", dodao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 109 idi na stranu