Mediji: Vučić demantovao opoziciju VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je saopštio da je spreman da izađe na izbore 17. decembra, dok je u danima iza nas opozicija tvrdila suprotno.

Izvor: republika.rs
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako navodi "Republika.rs", mesecima je trajao isti, ujedinjeni stav opozicije da predsednik Srbije neće raspisati izbore u decembru.

Kako navodi ovaj medij, najglasniji je bio NATO lobista Zdravko Ponoš, koji je tvrdio da će se predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozivati na krizu u zemlji kako bi izbegao raspisivanje vanrednih izbora.

"Vučić će iskoristiti svaku priliku da kaže: 'Ne možete vi da tražite sada izbore, sad je zemlja ugrožena'", rekao je Ponoš.

Kako navodi "Republika.rs", isto je tvrdio i Boban Stojanović rekavši na televiziji Prva da će se lično on izviniti ako Vučić raspiše izbore, te da ne vidi zašto bi on to uradio skoro pola godine ranije.

Kako navodi ovaj medij, i Dejan Ilić je kazao da neće izaći na izbore, jer je "nesnađen" i da je jasno da "ne stoje dobro".

Ipak, kako navodi "Republika.rs", Vučić ih je sve demantovao kada je rekao da je moguće da će izbori biti 17. decembra, i to pokrajinski, republički i beogradski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 109 idi na stranu