Stiven Spilberg ne voli da gleda svoja ostvarenja, osim jednog: "To je savršen film" VIDEO

Stiven Spilberg je u svojoj pedesetogodišnjoj karijeri snimio više od trideset dugometražnih filmova različitih žanrova.

Izvor: 24sedam.rs
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako su njegova ostvarenja obeležila popularnu kulturu, čuveni reditelj je tokom gostovanja u emisiji The Late Show with Stephen Colbert priznao da ne voli da gleda svoje filmove, osim jednog kome se konstantno vraća. Savršen film

- Ne gledam svoje filmove nakon što ih završim. Ne osvrćem se često, ali s vremena na vreme pogledam jedan svoj film sa svojom decom. Želim da budem uz njih kada gledaju "E.T." prvi put. Ne želim da taj film gledaju bez svog oca - rekao je reditelj i dodao:

- Ponekad vidim stvari koje sam hteo da napravim, ali nisam, a ponekad dobijem ideje o stvarima koje bi se bolje uklopile u priču, ali sam ih otkrio tek sada, nakon svih ovih godina. Ipak "E.T." je uglavnom savršen film. Jedan od najboljih porodičnih filmova svih vremena

"E.T. vanzemaljac" je bio najuspešniji film 1982. godine, a uz komercijalni uspeh naišao je i na pohvale brojnih kritičara, navodi index.hr. Osvojio je čak četiri Oscara, a i dan-danas se smatra jednim od najboljih porodičnih filmova svih vremena.

- To je jedan od retkih filmova na kojima sam radio, a koji mogu da gledam iznova i iznova - zaključio je Spilberg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 30 idi na stranu