Paradise Lost sutra u Domu omladine

Metal bend Paradise Lost nastupiće sutra u sali "Amerikana" Doma omladine Beograd, a kao predgrupe publiku očekuju "Pallbearer" iz Amerike i "Sinistro" iz Portugala.

Podeli

Paradise Lost je u istoriju metal pokreta upisan kao jedan od tvoraca dum metal zvuka. U svojoj kasnijoj karijeri suvereno je vladao svetskom scenom, uvek u vrhu i uvek aktuelan, ali i dovoljno mističan i nedokučiv.

Kao specijalni gosti iste večeri nastupa sve popularnija dum metal četvorka "Pallbearer". Bend je svoj novi studijski album "Heartless" objavio za "Nuclear Blast Records", a izdanje je dobilo odlične ocene kako štampe tako i fanova širom sveta.

"Sinistro" će upotpuniti atmosferu koncerta, a publika će čuti pesme sa njihovog prošlogodišnjeg albuma "Semente". Koncert organizuju "MH Concerts" i "Serbian Hellbangers", a ulaznice na dan koncerta koštaju 3.200 dinara.

Muzika

EXIT i dalje među najboljim festivalima u Evropi

Na zvaničnom izboru za najbolje festivale u Evropi (European Festival Awards) na kojem učestvuje 350 festivala iz više od 35 zemalja starog kontinenta, sva četiri festivala u organizaciji EXIT tima izglasani su među 10 najboljih, svaki u svojoj kategoriji.

Muzika subota 9.12. 16:30 Komentara: 0
strana 1 od 1272 idi na stranu