Bend Rage Against the Machine otkazao koncert u Zagrebu: Fanovi iz regiona ipak neće moći da ih čuju

Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve evropske i britanske datume turneje "Public Service Announcement", time i zagrebački koncert planiran 17. septembra ove godine.

Izvor: muzika.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Prema lekarskim preporukama, Zak de la Roša je obavešten da se britanski i evropski deo turneje Rage Against The Machine, u avgustu i septembru 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. avgusta, a zatim se Zak mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju. Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Evropi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih naših obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno videti. Obratite se prodajnom mestu za povrat novca za sve naše koncerte. Bred, Tim, Tom & Zak", saopštili su momci iz benda.

Otkazani su svi evropski (i britanski) datumi. Osim Zagreba, otkazani su i već pomeran koncert u Beu, Krakov i Prag, otkazana su tri britanska datuma te Pariz, Antverpen, Hanover, Cirih, Malaga i Madrid. Za sada nije poznato da li će biti nove turneje, no američki deo turneje koji je planiran za početak 2023. zasad ide prema planu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu