1. jao srece moje macke kad uleti zunzara. sto veca to bolja. pa jurcanje za njom i igranje da bi je na kraju smrndzala sa najvecim zadovoljstvom
  (o.O, 27. septembar 2018 08:50)
  Jao tek da vidiš igračka-plačka kad se ispostavi da je zunzara stršljen. Jao a bogme i kuku.

  Kad pomenuh, da li mi se to čini da je ove godine bilo više stršljena nego ikada pre? Ili što su se sjatili kod mene pa mi se čini da ih ima više nego pre?
  (Cune, 29. septembar 2018 12:33)

  # Link komentara

 2. uzeo "foresto" ogrlicu jer mi pas svakodnevno provodi najmanje sat u moru. nikakvih problema nemam samo je menjam na 3 meseca, a ne na 6-7 kako proizvodjac kaze.
   (milos, 28. septembar 2018 13:15)

  # Link komentara

 3. Svake godine imao problem sa muvama. Ove godine uzeo Scalibor ogrlicu i ni jedna muva vise ne smeta. Stiti i od komaraca. Preporucujem...
  (nemacki ovcar, 27. septembar 2018 12:01)

  # Link komentara

 4. Znaci li to da treba da ubijemo insekte, koji su takodje ziva bica jednako vredna kao i psi i macke, da bi eliminisali 1:100.000.000 mogucnost da im oni naude?
   (Isla, 27. septembar 2018 11:57)

  # Link komentara

 5. MOLIM VAS !! Usao sam da procitam vest BAS iz razloga sto sam pomislio da ste mozda spomenuli Advantix!

  Pre mesec dana sam svom Francuskom buldogu kupio Advantix, jer me je navukla reklama, i racunam Bayer je dobar proizvodjac. Inace sam godinama za sve pse uzimao Frontline.

  Dobio je jezivu reakciju u vidu trovanja nervnog sistema, koje se manifestovalo trodnevnim nekontrolisam trzanjem zadnjih nogu, i nemogucnosti zbog toga da legne uopste, a kamoli zaspi. Nema "protivotrova", vec jedino sto mozete da uradite je da cim primetite prve simptome, okupate ljubimca mlakom vodom, i sredstvom za odmascivanje - cak i obican deterdzent za sudove (i, da, on nije dobar za ljubimca, ali je daleko je manje stetan od otrova). Zavrsilo se, na kraju, ipak bezbolno, uz vrlo pazljivo dozirane tablete za spavanje, da ne bi pas kolabirao. Ovo moze da potraje i 10 dana, u zavisnosti od jacine trovanja.

  Uzeo sam da citam po internetu, i zaprepastio se koliko drugih vlasnika (pasa i macaka) je uspaniceno prijavilo iste probleme nastale bas usled upotrebe Advantixa, gde je kao glavni uzrok naveden sastojak Permetrin, koji je fakticki otrov (za buve i ostale insekte naravno), ali moze da dovede i do trovanja ljubimca. Ovo se odnosi na sve sastojke koji se zavrsavaju na "-trin" kao i njihove sub-oblike koji cesto nemaju takav zavrsetak.

  Ne moram da napominjem da sve kroz sta sam prosao (zapravo moj pas) je bilo u koordinaciji sa veterinarima iz vise ustanova, i porodicom - svi smo lekari.
  (Francuz, 27. septembar 2018 10:32)

  # Link komentara

 6. jao srece moje macke kad uleti zunzara. sto veca to bolja. pa jurcanje za njom i igranje da bi je na kraju smrndzala sa najvecim zadovoljstvom
   (o.O, 27. septembar 2018 08:50)

  # Link komentara