1. @Arsa

  Opasno ste neobavesteni.
  (Baba Vanga, 20. mart 2019 13:11)

  # Link komentara

 2. Када бих упецао златну рибицу и добио само једну жељу, она би била да куце дуже живе.
   (комша, 19. mart 2019 10:12)

  # Link komentara

 3. Moj kad je ostario, samo gleda TV. Budi se samo na reklame, ali ne zato što voli reklame, nego što su glasne. Tad se i vidimo.
  (Cinique, 18. mart 2019 19:52)

  # Link komentara

 4. @Arsa
  Davno se pas odvojio od vuka i moze da zivi bez mesa. Po selima mozes da naidjes na Sarplanince stare 15 godina, a u zivotu nisu okusili sirovo meso, ne racunajuci povremeno iznutrice, naravno sirove. Prija im i polu-svarena trava iz zeluca zaklanog jagnjeta. Prekrupa (mleveni kukuruz) uz ovcije mleko je glavna hrana mnogim pastirskim psima po zabitima od velikog dela Azije, do Balkana. Psi to vekovima jedu, a zdraviji su od urbanih gradskih rodjaka koje su selektovali ljudi koji nikad nisu videli psa u prirodnom okruzenju. Mozes ti hraniti npr. Bordosku dogu najboljim sirovim mesom, ali svejedno nece ziveti dugo kao izvorni Sarplaninac ili Tornjak koji najvise jede stari hleb...
   (Marko, 18. mart 2019 15:13)

  # Link komentara

 5. Za prerano starenje pasa je kriva ishrana, psima se daje kuvana hrana, povrće koje mu je balast jer pas je isključivi mesojed. Ako želite da vaš pas bude dugo zdrav i veseo hranite ga hranom koju jede njegov divlji rođak vuk, a to je isključivo sirovo meso, iznutrice i kosti.
   (Arsa, 18. mart 2019 11:36)

  # Link komentara

 6. Moj vise ne trci brzo kao pre i ne moze da preskoci ogradu. Ima 10 godina. Svejedno se ponekad igramo na isti nacin kao kad je bio stene. Samo na kratko, pre je hteo po citav dan. Ponasa se veoma zrelo, kad idemo u setnju deluje mi civilizovanije od nekih ljudi. Fino ide svojom stranom (povodac ne koristim), ne uzvraca na kidisanje tudjih pasa, ceka na pesackom itd. Gledajuci njegovo ponasanje, mislim da je i on sam svestan da je ostario i da je sve u zivotu prolazno.
   (Marko, 18. mart 2019 11:27)

  # Link komentara

 7. Jasam imo kera zivjo je puni 20 godina
   (Prosjecni_seljacina, 18. mart 2019 09:02)

  # Link komentara