Ljubimac na B92.net

Grampi je i dalje nauticajnija životinja na internetu

Prema pisanju “Forbs“ magazina listom najuticajnijih životinja na internetu i dalje suvereno vlada najnamrgođenija maca sveta – Grampy cat.

Izvor: petmagazine.rs
Podeli
foto: getty
foto: getty

Iako se svako malo pojavi neka nova maca ili kuca koja popularnošću zapreti ovoj namrštenoj mački, sva je prilika da ipak ne mogu da je ugroze na tronu.

Već četiri godine, otkako su se na internetu pojavile prve slike i video klipovi koje je postavila njena vlasnica Tabita Bundesen, popularnost Grampi mačke samo je rasla. Popularni brend hrane za životinje Friskis 2013. godine izabrao ju je za svoje zaštitno lice, ova mačka nalazi se i na kalendarima, šoljama, brojnim proizvodima, reklamama, a snimljena je i TV emisija pod nazivom “Najgori Božić namrgođene mace“.

foto: getty
foto: getty

Širom Jutjuba-a, Fejsbuka, Tvitera, Instagrama neprekidno se dele gifovi i mimovi s likom ove mace zahvaljujući kojima ona i dalje vlada planetom i – vebom, piše "Pet magazin".

Vesti

Kako pomoći uličnim životinjama zimi?

Period od decembra do marta najteži je za životinje kojE žive na ulici. Hrane i vode je malo, a svakodnevno im prete promrzline i bolesti. Magazin Pas vas podeća kako da pomognete psima i mačkama s ulice da prežive ledene dane koji su pred nama.

Vesti utorak 12.12. 16:05 Komentara: 0

Zašto psi vole da gledaju televiziju?

Ako ste vlasnik psa, sigurno je bilo situacija da vaš ljubimac netremice gleda u ekran televizora. Naučnici sa Univerziteta u Lankaširu otkrili su da psi zaista percipiraju određene slike i snimke na ekranu.

Vesti četvrtak 30.11. 15:15 Komentara: 7
strana 1 od 165 idi na stranu