Beograd - Hronika - B92 Lokal

"Sramota": Šapić o dojavi da su postavljene bombe u vozilima GSP-a FOTO

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić obratio se Beograđanima povodom mejla koji je stigao na adresu JKP-a "GSP Beograd" u kome je stajalo da je u svako ili skoro u svako vozilo GSP-a postavljena eksplozivna naprava.

Izvor: B92.net Beograd
Podeli
Ilustracija/Foto: AstroStar/Shutterstock
Ilustracija/Foto: AstroStar/Shutterstock

"Mi smo, naravno, odmah prijavili policiji i ona će da reaguje u skladu sa zakonom. Hteo bih da poručim građanima Beograda da ne treba da ulazimo ni u kakvu paniku jer sam potpuno siguran da je ovo jedna vrsta provokacije, maksimalne zloupotrebe i unošenja panike među stanovništvom i građanima prestonice zbog predstojećih izbora. Strašno je na šta su neki ljudi spremni", rekao je Šapić.

"Govorili su da će ovo biti prljava kampanja, ali ovo prelazi sve granice, da se na ovaj način plaše građani. Beograđani ne treba da brinu, policija će reagovati, ali sam želeo da obavestim javnost da ne bude da nešto krijemo. Postupili smo u skladu sa zakonom i siguran sam da ćemo i sa ovom situacijom da se izborimo. Proći će i ovi izbori pa se nadam da ćemo da nastavimo da živimo normalan život. Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i na ovakav način unose paniku među građane Beograda", zaključio je Šapić.

Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.