Kruševac - Društvo - B92 Lokal

Poseta Policijskoj upravi u Kruševcu u novogodišnjoj noći

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, u novogodišnjoj noći, posetio je pripadnike Policijske uprave u Kruševcu, koji su ga informisali o stanju bezbednosti na teritoriji ove uprave tokom proslave Nove godine.

Izvor: Tanjug Kruševac
Podeli
Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/bs
Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/bs

Gašić je prve minute 2023. godine iskoristio da kruševačkim policajcima poželi mirnu i stabilnu godinu, kao i ličnu i porodičnu sreću, saopštio je MUP.

Tokom razgovora sa starešinama i policijskim službenicima oni su ga izvestili o merama i aktivnostima koje preduzimaju kako bi novogodišnja noć, kao i svi praznični dani, protekli bez većih incidenata.

Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/bs
Foto: TANJUG/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/bs

Ministar se, takođe, interesovao o problemima i potrebama čije rešavanje bi unapredilo rad policije, učinilo ih još efikasnijim, a građanima omogućilo da jednostavnije i brže ostvaruju svoja zakonom garantovana prava.

"Moj posao, kao ministra unutrašnjih poslova, je da obezbedim najkvalitetnije uslove za rad i život policijskih službenika, kako bi dali najbolje rezultate. Budite sigurni da ću učiniti sve da građani imaju miran i spokojan život, kako u našem Kruševcu, tako i u celoj Srbiji, a da poverenje građana u policiju bude na najvišem nivou“, poručio je ministar unutrašnjih poslova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.