Kruševac - Hronika - B92 Lokal

Evo šta je u svoju odbranu rekla bebisiterka koja je otela bebu staru 40 dana: Saslušan i njen bivši partner

Policija u Kruševcu juče je uhapsila J. J.(35) osumnjičenu da je od majke otela dečaka i odvela ga kod svog bivšeg partnera D. S. (40).

Izvor: telegraf.rs Kruševac
Podeli
Foto: B92
Foto: B92

Kako je sama izjavila, to je uradila jer htela da "povrati njegovu ljubav". Naime, otetog mališana predstavila im je kao njihovog zajedničkog sina, piše Telegraf.

"Po svemu sudeći J. J. je nekoliko meseci kovala plan kako da pridobije D. S. Tražila je posao bebisiterke kako bi mogla dete da predstavi kao svoje. Tako ju je pre nekoliko dana zaposlila jedna majka koja je imala dečaka starog 40 dana", objašnjava izvor portala.

Uhapšena J. J. u jednom trenutku juče je rekla da će sa bebom izaći da je prošeta. Tada je iskoristila priliku i mališana odnela u kuću svog bivšeg partnera. Uplašena majka pozvala je policiju i prijavila zaista nesvakidašnji slučaj.

Njemu je rekla da se pre mesec i po dana porodila i da je u pitanju njihov sin. Ubeđivanje je prekinula policija koja je upala u kuću i uhapsila ženu. Ona je odmah sve priznala. Saslušan je i D.S. koji je potvrdio da su bili u vezi, ali da ništa nije znao o njenoj trudnoći.

Podsetimo policija juče saopštila da je brzim i efikasnim radom pronašla bebu staru 40 dana za koju je njena majka prijavila da je nestala.

Naime, majka je pozvala policiju i rekla da je njenu bebu u šetnju odvela tridesetpetogodišnja žena koja ju je povremeno čuvala i da je nije vratila u dogovoreno vreme, kao i da nije dostupna na telefon.

Sve raspoložive policijske snage odmah su krenule u potragu za bebom i ona je ubrzo pronađena u kući momka tridesetpetogodišnje žene. Beba je pronađena bez ikakvih povreda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.