Kruševac - Hronika - B92 Lokal

Sprečena još veća tragedija? Ovo su najnoviji detalji ubistva u Kruševcu

Za dva sata jutros su u jezivom zločinu u Kruševcu upucane dve žene, od kojih je jedna preminula, a drugoj se lekari bore za život.

Izvor: Novosti/S.BABOVIĆ Kruševac
Podeli
Ilustracija/Foto: BokiPop034 / Shutterstock.com
Ilustracija/Foto: BokiPop034 / Shutterstock.com

Muškarac Z. R. (53), nakon jezivog zločina, u kome je ubio ženu i teško ranio ljubavnicu I. K. (44), izvršio je samoubistvo, prenose Novosti.

Njegovo telo nađeno je u kolima na putu Velika Drenova ‒ Stragari kod Trstenika. Kako se saznaje, on se upucao u trenutku kada je došla policija.

Doktorka Marija Baltić, načelnica Hitne pomoći, izjavila je da su ekipe primile jutros dva poziva, jedan u 6.45, a drugi u 8.30 časova.

"Dobili smo poziv u 6.45 da je, po navodima očevidaca, upucana ženska osoba. Po izlasku ekipe na teren, zatekli smo žensku osobu sa prostrelnim povredama glave u jako teškom, po život ugrožavajućem stanju. Naša ekipa je odradila na licu mesta hitno zbrinjavanje i transportovala pacijentkinju na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. U 8.30 primili smo drugi poziv, da na putu Jasika-Kukljin leži ženska osoba, ekipa je ponovo krenula, i zatekla još jednu žensku osobu sa prostrelnom ranom glave i na licu mesta su mogli, nažalost, samo da konstatuju smrt", rekla je doktorka Baltić.

Uviđaj je u toku. Policija je i u rodnom Milutovcu, u porodičnoj kući, gde je u toku pretres. Meštani su šokirani ovakvim razvojem događaja.

Policija je odmah identifikovala izvršioca i prilikom pokušaja lišenja slobode isti se ubio u svom vozilu.

On je krenuo prema Milutovcu, gde mu živi brat i otac sa porodicom, sa kojima nije bio u dobrim odnosima, pa se opravdano sumnja da je policija sprečila da tragedija bude još veća

"Bili smo u Velikoj Drenovi, radili oko kalema, kada me je pozvao sin i rekao da je "sredio obe i da će sebe da sredi", rekao je R.R.

"Nisam verovao šta mi govori, krenuo nam je u susret iz Kruševca, našli smo se na putu, dao mi je neke papire, potvrde da je uzeo kredit. Pošao sam ka Milutovcu traktorom, a on iza smene kolima, kada sam se okrenuo video sam da telefonira i odmahnuo je rukom, da produžim. Nisam mnogo produžio kada sam čuo pucanj. Vratio sam se nazad, ali sve je već bilo gotovo....", rekao je otac Z.R.

Ovo za "Novosti" kaže Ratko R,otac Zorana R. koji je jutros teško ranio ljubavnicu, a potom ubio ženu, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.