Kruševac - Servisne informacije - B92 Lokal

Osmi kruševački maraton – poznato koje ulice će biti zatvorene FOTO

U nedelju 19. marta 2023. godine održaće se osmi kruševački polumaraton.

Izvor: B92.net Kruševac
Podeli
Foto: Grad Kruševac
Foto: Grad Kruševac

Sa početkom u 10 časova biće start trke "Dečiji osmeh", a nakon toga, u 10:50 časova gradonačelnica Kruševca će svečano otvoriti osmi kruševački maraton, saopštava Grad Kruševac.

U 11 časova je početak polumaratona, trke na 10 kilometara, trke na 5 kilometara i trke zadovoljstva.

Oko 13:45 se očekuje proglašenje pobednika.

Za potrebe održavanja polumaratona određena je zabrana saobraćaja u više ulica u gradu.

U subotu, 18. marta od 16 časova do 19. marta do 16 časova saobraćaj će biti zatvoren u Vidovdanskoj ulici od Trga kosovskih junaka do ulice Takovske.

Takođe, 18. marta od 18 časova do 19. marta do 16 časova, saobraćaj će biti zatvoren u Ulici Nemanjinoj i u delu Ulice Kosovske od Ulice kralja Aleksandra Ujedinitelja do Slobodišta.

U vremenu od 8 do 16 časova, u subotu 18. marta na trasi održavanja polumaratona tj. na Trgu kosovskih junaka, u Ulici kosovskoj od Ulice Nemanjine do Ulice kralja Aleksandra Ujedinitelja, u Ulici kralja Aleksandra Ujedinitelja od Ulice kosovske do Ulice slatinske, u Ulici slatinskoj od Ulice kralja Aleksandra Ujedinitelja do Ulice Slobodana Jovanovića, u Ulici Slobodana Jovanovića, u Ulici Dostojevskog od Ulice Slobodana Jovanovića do Ulice hajduk Veljkove, u Ulici hajduk Veljkovoj od Ulice Dostojevskog do Ulice poručnika Božidara, na Trgu kosturnica od Ulice poručnika Božidara do Ulice Dositejeve, u Ulici Dositejevoj, na Trgu fontana, u Ulici vidovdanskoj od Trga fontana do Ulice Topličine.

Propuštanje vozila vršiće se na pet lokacija, na raskrsnici Ulice Vidovdanske i Takovske, raskrsnici Ulice hajduk Veljkove i Nikole Tesle, raskrsnici Ulice Užičke i Kosovske, raskrsnici Ulice Kosovske i Nikole Tesle i raskrsnici Ulica majke Jugovića i Kosovske

Na trasi polumaratona je određena i zabrana zaustavljanja i parkiranja, a u Ulici hajduk Veljkovoj i Nemanjinoj od 18 časova 18. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.