Novi Pazar - Hronika - B92 Lokal

Pronađeno telo muškarca u Novom Pazaru – za drugim se i dalje traga

Telo jednog od dvojice muškaraca iz Novog Pazara, za kojima su spasilačke ekipe tragale otkako su upali u nabujalu Trnavicu, pronađeno je jutros u naselju Postenje, a za drugom nestalom osobom i dalje tragaju ronioci Žandarmerije, javlja dopisnik Tanjuga.

Izvor: Tanjug Novi Pazar
Podeli
Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR NIĆIFOROVIĆ/ bg
Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR NIĆIFOROVIĆ/ bg

Telo su primetili meštani i obavestili policiju, koja je izašla na lice mesta i utvrdila da se radi o 56-godišnjem muškarcu koji je ušao u Trnavicu kako bi pokušao da spasi starijeg komšiju (74) iz naselja Ćerimidžinica koji je upao u nabujalu reku.

Oni su pokušavali da spreče izlivanje vode u dvorišta svojih kuća, a pored njih, u Trnavicu je upao još jedan muškarac, ali je uspeo da dopliva do obale i uz pomoć komšija da se spase iz vode.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je za Tanjug da su tokom noći spasilačke ekipe i ekipe MUP-a i svih javnih preduzeća dežurale i pratile situaciju, kao i da su trenutno znatno smanjeni vodostaji u svim rekama.

On je potvrdio da su dva stanovnika Novog Pazara izgubila život i da specijalna ekipa ronilaca Žandarmerije traga za drugom nestalom osobom, a takođe je izjavio saučešće porodicama nastradalih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.