Novi Sad - Servisne informacije - B92 Lokal

Intenzivni radovi na izgradnji kružnog toka u Novom Sadu FOTO

Intenzivno odmiču radovi na izgradnji kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice.

Izvor: B92.net Novi Sad
Podeli
Foto: Grad Novi Sad
Foto: Grad Novi Sad

Na Bulevaru cara Lazara, na deonici od TC "Promenada" prema kružnom toku, počeli su radovi na postavljanju asfaltnih slojeva. Trenutno se izvode radovi na izradi drugog sloja BNS (bitumiziranog nosećeg sloja), nakon čega će se pristupiti postavljanju završnog, habajućeg sloja na kolovozu, saopštava Grad Novi Sad.

Foto: Grad Novi Sad
Foto: Grad Novi Sad

U ovoj fazi radova već su vidljive konture buduće kružne raskrsnice, na kojoj se trenutno postavljaju betonski ivičnjaci.

U Fruškogorskoj ulici, prema kružnom toku, u toku su radovi na izradi drobljenog kamenog agregata na kolovozu. U gradilišnoj zoni izvode se i radovi na kanalizacionoj mreži, a u okviru projekta "Čista Srbija".

Foto: Grad Novi Sad
Foto: Grad Novi Sad

Izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji i dalje je na snazi. Zatvorena je kolovozna traka na neparnoj strani Bulevaru cara Lazara, u smeru ka keju, od TC "Promenada" do Fruškogorske ulice, dok se saobraćaj odvija dvosmerno na suprotnoj traci. Sa Bulevara cara Lazara nije moguć pristup Fruškogorskoj ulici.

Apeluje se na građane da imaju strpljenja i svoju vožnju prilagode uslovima odvijanja saobraćaja u zoni izvođenja radova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.