Šid - Društvo - B92 Lokal

Nastavljaju se radovi na deonici Šid – Kukujevci FOTO

Zahvljujući saradnji opštine Šid i JP "Putevi Srbije", te zahvljujući radnicima AD "Sremput" Ruma, radovi na asfaltiranju habajućeg sloja asfalta na deonici državnog puta IIA reda br. 120, od ulaska u naselje Gibarac do ulaska u naselje Bačinci, završeni su u rekordnom roku.

Izvor: B92.net Šid
Podeli
Foto: Grad Šid
Foto: Grad Šid

Od srede, 8.novembra 2023.godine otpočeće i radovi na asfaltiranju prvog nosećeg sloja i habajućeg sloja asfalta kroz naselje Bačinci, čime će prva deonica, od ukupno tri planirane, biti završena, navodi se na zvaničnom sajtu Grada.

Kako radovi zahtevaju potpunu obustavu saobraćaja, vozači putničkih vozila u sredu, 08.novembra mogu, kao alternativni putni pravac, koristiti ulice Fruškogorska, Železnička, Vuka Karadžića i Branka Radičevića u Bačincima, a vozači teretnih vozila putni pravac Šid - Adaševci - Kuzmin.

U četvrtak, 9.novembra i petak, 10.novembra, vozači putničkih i teretnih vozila moći će da koriste alternativni putni pravac Šid - Adaševci - Kuzmin.

Radovi će se izvoditi u periodu od 8 do 17 časova.

Pored navedenih radova, izvode se i radovi na uklanjanju asfalta na deonici puta od naselja Gibarac prema naselju Šid, zbog čega se saobraćaj odvija otežano, uz naizmenično propuštanje vozila.

O izmenama redova vožnje prigradskog saobraćaja na liniji Šid - Kukujevci - Erdevik, građani će biti blagovremeno obavešteni. Molimo vozače da tokom trajanja izvođenja radova poštuju privremeno postavljenu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.