Šid - Društvo - B92 Lokal

Nastavljaju se radovi na rekonstrukciji puta u Šidu

Na inicijativu predsednika opštine Šid, Zorana Semenovića, nastavlja se projekat rekonstrukcije putnog pravca Šid - Kuzmin.

Izvor: B92.net Šid
Podeli
Foto: Grad Šid
Foto: Grad Šid

Na državnom putu IIA reda, broj 120, otpočeti su radovi na rekonstrukciji kolovoza, koji će se u narednim mesecima izvoditi u ukupno tri faze, u dužini većoj od 11 kilometara, saopštava Grad Šid.

Prva faza rekonstrukcije saobraćajnice podrazumeva izvođenje radove od početka naseljenog mesta Gibarac do izlaska iz naseljenog mesta Bačinci.

"Otpočinju radovi na jednoj od najznačajnih, a najugroženijih saobraćajnica u našoj opštini. Zahvaljujem se našoj državi koja je bila svesna ovog problema i koja je ove godine pronašla način da se taj problem i reši. Zahvaljujem se i JP "Putevi Srbije" koje je opredelilo sredstva za izvođenje radova koji nam predstoje. Imajući u vidu važnost ovog putnog pravca, koji uprkos svom značaju nije rađen više od 30 godina, molim sve učesnike u saobraćaju za strpljenje i za korišćenje alternativnih pravaca", istakao je Semenović.

Mole se svi vozači da tokom trajanja radova poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na puty.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.