Najnovije

četvrtak 17. 1. 2019.

Ključna Putinova poruka

"Stav Rusije po pitanju Kosova je jasan - Moskva se zalaže za uzajamno prihvatljivo rešenje Beograda i Prištine, ali bazirano na rezoluciji 12 44 SB UN".

Začinjeno - da ili ne?

Koji začini su dobri i sigurni za pse? Mnogi vlasnici u svojoj ishrani koriste različite začine, pa ste se sigurno zapitali da li bi neki od njih mogao da se svidi i ljubimcu.

Za 10 dana 25 miliona: Kako je nastalo najpopularnije jaje?

Pre nekoliko dana, najobičnije jaje postalo je šampion na društvenoj mreži Instagram. Fotografija jajeta za samo desetak dana pokupila je više od 25 miliona lajkova na ovoj društvenoj mreži, više nego što je to imala fotografija starlete Kajli Džener, koja je do tada vodila po "sviđanjima".

Haradinaj i Han: A takse?

U Prištini je završen sastanak evropskog komesara Johanesa Hana i premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja, nisu se obratili novinarima.

Kriminalci koriste Fortnite: Battle Royale za pranje novca

Zbog svoje popularnosti Fortnite: Battle Royale se našao u različitim formama u društvu zbog čega poprima ogromnu pažnju, i pozitivnu i negativnu. Tako imamo situaciju u kojoj je Fortnite tužen zbog plesova i navodne povrede autorskih prava, a sada je otkriveno i da se ovaj naslov koristi za pranje novca od strane kriminalaca.

Potraga za Boškom Buhom

Po nalogu tužilaštva, policija intenzivno traga za Boškom Buhom, sinom prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta koji je u zatvoru zbog više krivičnih dela.

Kad zasvetle gitara i foto-aparat VIDEO

Irena Bogdanović ima oko naročito za odbačene predmete i stvari iz prirode. Njena specijalnost su kućne lampe od starih foto-aparata, od drveta pravi interesantne upotrebne ali i ukrasne stvari, a kupce nalazi na društvenim mrežama.

Stigao je FOTO/VIDEO

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Dočekao ga predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz počasnu gardu vojske.

Da li znate šta je "kliker metoda"?

Metodu baziranu na kliktanju mnogi smatraju najboljim, najlakšim i najhumanijim načinom obuke pasa, dok joj drugi zameraju mnogobrojne manjkavosti. Sigurno je samo jedno - niti postoji manja sprava namenjena životinjama, niti ima više tumačenja njene uloge i svrhe.