Najnovije

četvrtak 11. 8. 2022.

Jagodina privlači turiste

Srbija je destinacija prepoznata na turističkoj mapi sveta i sve više turista dolazi u našu zemlju, rekao je danas gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma i istakao da za vreme letnje sezone u njegovom gradu nedostaje 1.000 ležajeva, što je dobar znak za privlačenje stranih investitora.

Metlice brisača sa po 12 rupa

Jeep je objavio da vlasnici njihova dva modela pravih terenaca Wrangler i Gladiator sada mogu da imaju čistiji pogled na stazu ili put sa novim metlicama brisača visokih performansi tima Jeep Performance Parts (JPP) u Moparu, koje brzo čiste vetrobransko staklo s manje tečnosti za pranje.

Ko je kriv?

Ruska i ukrajinska strana i danas međusobno optužuju jedna drugu za granatiranje nuklearne elektrane Zaporožje.

"Zabranjen ulazak Rusima"

Estonija će naredne nedelje zatvoriti granice za ruske državljane sa šengenskim vizama koje je izdala ta zemlja, najavio je estonski ministar Urmas Rejnsalu.

Poskupljuju smeštaj i hrana u studentskim domovima

Smeštaj i hrana u učeničkim i studentskim domovima od naredne školske godine biće skuplji, a iz Studentskog centra "Beograd" poručuju da će studenti od 1. oktobra dom plaćati od 1.500 do 3.000 dinara u zavisnosti od kategorije smeštaja i broja kreveta u sobi.

"Tri ne" ili novi sukob?

Južna Koreja je saopštila danas da američki protivraketni odbrambeni sistem THAAD, stacioniran u ovoj zemlji, "nikada" ne može biti predmet pregovora.

"Kraj"

Majkl O'Liri, glavni izvršni direktor Rajanera, izjavio je danas da je era jeftinih karata od 10 evra završena.