Obrazovanje

ITS i ITHS slave Dan škole i poklanjaju velike popuste

Dve vodeće obrazovne ustanove za IT u regionu Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS i Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS proslavljaju svoj Dan škole i tim povodom poklanjaju posebne pogodnosti za upis na najtraženije IT profile: do 1.370 evra popusta za upis na studijske programe ITS-a, uz besplatan prijemni u junu, kao i upis u ITHS sa popustom do 1.050 evra.

it akademija | pr četvrtak 28.05. 10:08

Kako izgleda najsavremenija osnovna škola u regionu?

Kako zamišljate školu iz snova za svoje dete? Ušuškana i bezbedna oaza na dobro povezanoj lokaciji, školski prostor uređen poput sedišta Gugla, prostrano dvorište sa terenima za različite sportove, fitnes sprave za zdravo odrastanje deteta, fleksibilne učionice koje se lako prilagođavaju potrebama časa i učenika, savremena tehnologija za zabavno i interaktivno učenje, biblioteka i centar za učenje sa lejzi begovima i podsticajnom atmosferom…?

it akademija | pr četvrtak 14.05. 16:41

Dočekajte spremni kraj krize: Besplatni online kursevi na BusinessAcademy

Pandemiji se još ne nazire kraj, a broj otpuštenih zbog ekonomske krize koja je usledila raste iz dana u dan. Međunarodna organizacija rada upozorava na potencijalnih 25 miliona otkaza. Ipak, nije sve tako crno. Ova kriza takođe predstavlja šansu da se ovlada dodatnim veštinama i poveća vrednost na današnjem nestabilnom tržištu rada. A prilike da steknete profesionalne sposobnosti postoje.

it akademija | pr petak 24.04. 14:56
strana 1 od 28 idi na stranu