Ovo će biti isplativije od bitcoina u 2018. godini

Poslednjih nekoliko sedmica sa svih strana nas bombarduju naslovi o bitcoinu i ostalim kriptovalutama, odnosno o značaju u njihovo investiranje kao prilici za ostvarivanje odlične zarade.

Podeli

PR članak

OK, jedan bitcoin trenutno vredi preko 6.000 evra, ali ulaganje u najplaćenija IT znanja može da vam donese mnogo veću zaradu na duge staze.

Investicija koja će vam doneti najveći profit

Ulaganje u znanja potrebna za rad u IT-ju, za razliku od kriptovaluta, garantovaće vam siguran posao i odličnu zaradu s obzirom na to da su već godinama unazad najtraženija zanimanja web dizajnera, programera, developera mobilnih aplikacija i druga radna mesta iz ove oblasti.

Kao što su mnogi čuli za bitcoin, ali još uvek ne znaju na koji način oni donose novac, tako postoji i značajan broj onih koji znaju za perspektivnost IT sektora, ali ne i kako da postanu njegov deo.

Uprkos mišljenju da je za pronalazak dobro plaćenog posla neophodno višegodišnje školovanje, IT je jedna od retkih oblasti u kojoj možete ispuniti svoje finansijske ciljeve već posle godinu dana sticanja znanja.

Uz posebno osmišljen model obrazovanja koji akcenat stavlja na praktična znanja, do statusa traženog programera, web dizajnera, mrežnog administratora ili developera mobilnih aplikacija, danas je moguće doći iako nemate predznanja. Istina, kada su u pitanju IT zanimanja, zarada u velikoj meri zavisi od stečenog iskustva, ali ako se uzme u obzir da, recimo, čak i programeri juniori na početku svoje karijere zarađuju u proseku 700 evra mesečno, onda je jasno da se u ovoj oblasti i te kako isplati graditi dugogodišnju karijeru i tako značajno uvećati pomenutu cifru.

Kako do konkretnih veština za najtraženija IT zanimanja?

Najkvalitetnije obrazovanje u oblasti informacionih tehnologija danas možete odabrati i putem interneta. Najbolji primer je Online učenje na ITAcademy, koje vam za samo 12 meseci omogućava da započnete novu karijeru. Ovo je nešto za šta se sve više odlučuju zaposleni koji su nezadovoljni trenutnim poslom i koji su spremni da preduzmu konkretne korake kako bi promenili zanimanje. Ovakav način školovanja omogućava svima da steknu vrhunsko IT obrazovanje, bez obzira na to da li su iz Beograda, Kragujevca, Čačka, Šabca ili bilo kog drugog mesta.

Pored toga, uvek imate i opciju da izaberete tradicionalni model školovanja na ITAcademy i pridružite se mnogima koji su kroz kombinaciju IT kurseva već došli do najperspektivnije oblasti. Na ovoj instituciji možete se opredeliti za jedan od 6 odseka koji vam nude najstručnija IT znanja.

Potvrdite svoju sturčnost uz međunarodno priznate sertifikate

Informacione tehnologije su oblast u kojoj se najviše vrednuju praktične veštine, a međunarodni sertifikati koje možete steći nakon školovanja na ITAcademy predstavljaju upravo potvrdu tih veština.

Bez obzira na to da li izaberete online ili tradicionalno školovanje, pruža vam se mogućnost da dobijete Cambridge, Microsoft, Adobe, Zend ili neki drugi priznati sertifikat velikih institucija. U zavisnosti od programa po kome se obrazujete stičete neophodna znanja koja vas pripremaju za neki od pomenutih sertifkata. Uz ovakvu potvrdu znanja bićete za korak bliži započinjanju nove karijere i otklanjanju briga o zaradi i radnom mestu.

Obrazovanje

Želite da promenite posao? Možete, iako ste prezauzeti

Mnogi u Srbiji nisu zadovoljni svojim trenutnim zaposlenjem jer smatraju da mogu da postignu više. Iz tog razloga mnogo ljudi pokušava da pronađe posao sa većom zaradom i boljim uslovima, ali ne uspeva u tome. Naime, za bolje plaćene poslove potrebna su drugačija znanja.

it akademija | pr petak 11.01. 16:27

Ovo će biti najtraženije programerske pozicije u 2019.

Programiranje već nekoliko godina unazad važi za ubedljivo najperspektivnije zanimanje, a takav trend će se nastaviti i u 2019. godini.

Bez obzira na to što je popularnost ovog zanimanja porasla u prethodnom periodu, školovanih programera i dalje nema dovoljno, pa je ova oblast postala idealno rešenje za sve one koji su u potrazi za dobro plaćenim poslom.

it akademija | pr sreda 5.12. 16:52
strana 1 od 22 idi na stranu