Još danas: 600€ popusta na ITAcademy za buduće programere

Programeri širom sveta u petak su ponosno proslavili svoj dan, 256. po redu u godini. Međutim, slavlje na ITAcademy još uvek traje, ali samo još danas, i omogućava vam da uz uštedu od preko 600€ i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Dan programera obeležava se 256. dana u godini jer broj 256 (2 na osmi) označava ukupan broj vrednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat svim programerima.

Ako želite i vi da saznate zašto je ovaj broj veoma važan, ako želite odličnu zaradu, mogućnost da u svakom trenutku pronađete posao, da radite od kuće ili uživate u brojnim drugim benefitima kao i programeri – pridružite im se putem ovog linka.

Postanite programer za manje od 12 meseci

Programiranje je postalo jedno od najpopularnijih zanimanja 21. veka. Pre svega, jer je upravo zahvaljujući programerima sve na samo nekoliko klikova od nas. Njihove aplikacije poput Facebooka, YouTubea i Instagrama postale su neizostavan deo naših života, njihovi programi pojednostavili su našu svakodnevicu kroz elektronsko bankarstvo i navigaciju, dok su njihove igrice postale najpopularnija zabava u savremenom svetu.

Uz to, ovo zanimanje nudi sigurnost za sve one koji krenu putem programerskog koda – sigurnost da će imati kreativan posao, visoku platu i samostalnost u radu.

Dobra vest za one koji žele da postanu programeri jeste da potrebna znanja možete usvojiti za nešto manje od godinu dana uz savremeno školovanje na ITAcademy i uštedu od preko 600€. U tom periodu steći ćete sve neophodne praktične veštine uz koje ćete i vi moći da zakoračite u uzbudljivi svet programiranja.

Foto: Promo
Foto: Promo

Izaberite svoj programerski smer i steknite međunarodni sertifikat

U okviru Programming departmenta na ITAcademy možete izabrati neki od 8 programa: Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, JAVA Development, Software Development, Software Engineering, Microsoft Development, Microsoft Web Development ili Microsoft Windows Development.

Na svim ovim programima možete se opredeliti za nastavu u najsavremenijim učionicama ili za online školovanje uz razvijenu platformu za učenje na daljinu. U zavisnosti od toga za koju oblast programiranja se odlučite, po završetku školovanja možete steći neki od internacionalnih sertifikata. Uz zvanične Zend, Oracle i Microsoft sertifikate postaćete jedan od najtraženijih programera, koji ne čekaju na posao.

Uštedite 600€ za prijavu SAMO JOŠ DANAS – broj slobodnih mesta je ograničen

Akcija povodom Dana programera na ITAcademy traje samo još danas i omogućava vam da upišete neki od smerova na odseku Programming Departmenta uz popust od preko 600€.

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i sledeće godine u ovo vreme proslavite svoj dan na odlično plaćenom radnom mestu. Postanite programer koji ne brine za svoju karijeru jer ima znanja koja mu garantuju sigurnu budućnost.

strana 1 od 32 idi na stranu