1. Laveli turs? Nocna mora a ne turs! Da je pravde da ih neko malo "pretrese"! Zasto? Udjite malo u forume... Lavely smugle!
   (Dobrila, 7. avgust 2020 14:09)

  # Link komentara

 2. "Prava putnika ostaju, ali putnici ostaju bez para!"
  U maniru Alan Forda...
   (Bajkoviti Imaginarijum, 6. avgust 2020 21:17)

  # Link komentara

 3. Ovo je retko bezobrazan čovek.
  (zoran, 6. avgust 2020 13:27)

  # Link komentara

 4. Ovde svako pise sta oce a ima i ne pismenih. Valda se prvo proveri pa onda u eter? Ja sam putovala s tom laveli i sve bilo ok sem sto ceo bus ubija na znoj. Kad smo se vracali isto morali smo da stajemo da bi se ona plaknula jer bila tura bez nocenja. Namerno nepominjem ime da se neko ne uvredi
   (Kilavka, 6. avgust 2020 12:50)

  # Link komentara

 5. Seničiću još čekam pare od Fly Fly travela?
  Kad će se to rešii?
  (istina se ne zaboravlja, 6. avgust 2020 09:20)

  # Link komentara

 6. Arugus tours vec godinama nije clanica JUTA, pa im nista ne fali. Ja idem samo preko njih na letovanje, i nikad nisam imao ni najmanji problem. Zadovoljan sam uslugom potpuno, kako ponasanjem u agenciji, u toku prevoza ili ponasanjem vodica u samom mestu letovanja.
  (objektivan, 6. avgust 2020 02:37)

  # Link komentara

 7. lepa slika, uverljiv čovek
   (buahaha, 6. avgust 2020 00:25)

  # Link komentara

 8. Gde ostaju na ogradi..4 godine sam se vukao po sudovima nervirao i na kraju ostao bez novca...iste te agencije koje su nas odrale su bile u Juti...nisam cuo coveka da je izasao i dao neki predlog kako da dobijemo svoj novac..a sad kuka...
   (alex, 5. avgust 2020 20:49)

  # Link komentara

 9. Da li se to polako sprema teren za piši-propalo?
  (Zema, 5. avgust 2020 20:13)

  # Link komentara

 10. Lepo su nam ovi iz rezima smestili..
  Extra.
  Agencijama su dozvolili da nase pare,koje stoje kod njih i koje pare nisu ni preneli u Gr, prosto zadrze,drzava ne garantuje ni za vaucer ni za nase pare,agencije ce se komotno "odjaviti", zadrzace velike pare bez ikakvih sankcija a narod ce ostati prevaren.
  Super je sta rezim radi.
  U Austriji recimo, svaka agencija je bila u obavezi da odmah vrati pare nikakvi vauceri i gluposti..
  Nmg da verujem sta je ovaj rezim dozvolio.
   (C i n i k, 5. avgust 2020 20:00)

  # Link komentara

 11. Ako agencija bankrotira, da se obratim osiguranju? Zašto nisam mogao da se obratim osiguranju kad turistička agencija nije mogla da ispuni aranžman, iako sam osigurao od otkazivanja? Tada ste zaštitili turističke agencije i agencije za osiguranje, a kada one bankrotiraju, pošto im se isplati da to urade, nas (putnike) nećete zaštititi? Uzeti narodu 500 miliona i nikom ništa?
   (Siniša, 5. avgust 2020 19:40)

  # Link komentara

 12. Polise nece biti dovoljne. Agencije su uzele preko 500 miliona evea. Pola milijarde evra. Naravno da nece isplatiti. Da su hteli mogli su odmah da aktiviraju polise. Senicic laze.
  Samo neka. Kada se ugase agencije, ugasice se i njegova fotelja.
  (Milutin, 5. avgust 2020 18:55)

  # Link komentara

 13. sklonite coveka iz medija. ni o cemu nije obavesten i nista ne zna.
   (sven, 5. avgust 2020 18:15)

  # Link komentara

 14. "Veće agencije sigurno neće propasti sve. Bez obzira na insinuacije ali da nije zamenskih vaučera sve agencije bi do danas propale. A i putnici teško da bi naplatili tako veliki iznos ođednom od osiguranja", kaže on i dodaje da sa zamenskim putovanjima, čak i da neko propadne, biće daleko manje šteta nego da ih nije bilo.

  Citam ovo i secam se,a bilo je skoro,kako nas je opljackao sab travel,secate se?Nas 6000,i nikom nista.Osiguravajuca kuca ddor Novi Sad,isplatilo nam je svima po 68% a 15000 dinara,pojela maca.Covek je na istom mestu otvorio drugu agenciju i dalje radi,Magdalena travel,Deligradska ulica.Par miliona evrica i boli te uvce...Zasto ste tada svi cutali,zasto nas Drzava nije zastitila,zasto nam niste dali zamenske vaucere,bili su clan yuta,gde su bile druge agencije?Vec jedan covek da bude jaci od Drzave.Gde mi zivimo,turisti moji....Kako se preko noci sve promeni,sad vi kukate i trazite pomoc.Jel da da je ruzan osecaj...
  (turista, 5. avgust 2020 18:09)

  # Link komentara