Grčki ministar o sezoni: "Turizam za sve"

Prilagođavanje novoj stvarnosti nakon kovida 19, sa inkluzivnim oblicima turizma koji poštuju životnu sredinu, ključno je za oporavak sektora, rekao je grčki ministar turizma Hari Teoharis tokom Međunarodnog energetskog foruma.

Izvor: B92, GTP
Pošaljite komentar
 1. U suboto se vratio iz rodosa, bilo je super, suncano, more jos uvek ok, barovi i sve normalno otvoreni. Dosta engleza i nemaca. Maske su obavezne na javnom prevozu, u hotelima ih imaju jedino zaposleni. Tako da se korona ni ne zapazi. Ali su nas sve iz leta iz Ljubljane testirali na kovid na aerodromu (preko usta) i jedan dan smo strahovali da nas ne pozovu u karantin, srecom sve bilo ok i uzivali smo.
  (bojan, 21. oktobar 2020 16:55)

  # Link komentara

 2. Ja ae madam da ce se avim srbima ispunuti san da sldece godine pojedu giros i popiju Mitos u Paraliji. A onda ce smarati sa tim,, kao sto kve gldine smaraju sa ceznjom za grckim girosom i izdajom brace.
   (Milojko, 20. oktobar 2020 21:04)

  # Link komentara

 3. Sad ce se videti kako ce cvrčci prezimeti zimu
   (Safet, 20. oktobar 2020 14:24)

  # Link komentara

 4. Opet ovi placenici pljuvaci na vestima o Grckoj. Je l’ to poceo lockdown u lijepoj, pa imate vremena od kuce da piskarate?
  (ivan, 20. oktobar 2020 13:48)

  # Link komentara

 5. Grčka nije puno izgubila, jer je zabrana ulaska važila samo za nas šugave! Svi ostali su normalno letovali u Grčkoj!
  (Vladimir, 20. oktobar 2020 12:46)

  # Link komentara

 6. Ozbiljnu su glupost napraviki sa zatvaranjem granica. Svedjani su pobedili, a Grcka je medju gubitbicima. Sad su u prvom pravom talasu i imaju ga zimi. Nadam se da ce pregrmiti sto pre, da dodje do pada u januaru i februaru, kada je najkriticnije. Srecno braco.
  (Lemi, 20. oktobar 2020 11:50)

  # Link komentara