1. @ja
  Koliki ignorant neko treba da bude da traži besmislene PCR testove na granici kafa je zemlja ionako puna korone i za koju nedelju će dostići imunitet krda koji je najbolje rešenje prirodnim putem, ako demagozi iz politike i štetočinskog štaba ne budu puno smetali fašističkim "merama". Čak i da je u pitanju zaista opasna bolest,a ne osrednji grip, ako imate hiljade slučajeva dnevno u zemlji, šta će da vam pomogne dodatno maltretiranje i dranje inače retkih putnika u ovo doba godine? Srbija je jednako prokužena kao većina evropskih zemalja, pa čak ni veći broj naših ljudi iz EU za praznike neće značiti bog zna šta, ali ko će paranoicima i korisnim idiotima noji gutaju medijsku histeriju po nalogu to objasniti
   (EU Citizen, 4. decembar 2020 00:26)

  # Link komentara

 2. Ispravna logika.
  (Posmatrač, 3. decembar 2020 15:32)

  # Link komentara

 3. Pa čekaj,ajde se dogovorite,koji je talas?
  Drugi,treći ili četvrti?
   (cholak, 3. decembar 2020 15:25)

  # Link komentara

 4. @Kod nas na granici nikakve mere se ne očekuju! Trebalo bi uvesti obavezno testiranje na ulasku...al nema od toga ništa!
  (veljko, 03. decembar 2020 12:09)

  Sve, sve ali vi što tražite obavezno testiranje kao neku meru za sprečavanje zaraze, šta li imate u glavama???

  Pa koliko lekara i naučnika treba još da napiše koliko je taj test bezvredan za detektovanje ovoga od čega ste toliko naplašeni da niti vidite, niti čujete bilo šta?

  Pcr test je jedino efikasan za isisavanje para iz budžeta i to u enormnim količinama!
   (skinite maske otvorite oči, 3. decembar 2020 12:56)

  # Link komentara

 5. Mi smo jedni od retkih gde moze slobodno da se udje bez ikakve provere. Pobogu, bar temperatura, to nije skupo, ako već nećete a nećete da uvodite pcr na granici.
   (ja, 3. decembar 2020 12:54)

  # Link komentara

 6. A ako ne spuste gard, spustiće ga na proleće i imaće novi talas u vreme kad im najmanje treba. Bolje neka puste da se istutnji tokom zime.
   (expert, 3. decembar 2020 12:38)

  # Link komentara

 7. Mi izgleda imamo malo drugačiji pristup. Na Kopaoniku danas otvorena ski sezona.
   (Me, myself and I, 3. decembar 2020 12:37)

  # Link komentara

 8. Kod nas na granici nikakve mere se ne očekuju! Trebalo bi uvesti obavezno testiranje na ulasku...al nema od toga ništa!
   (veljko, 3. decembar 2020 12:09)

  # Link komentara