1. Kao prvo, obični ljudi s jedne i druge strane jako dobro znaju da su odlično prihvaćeni i ovdje i tamo,
  Drugo, mnogi su se opekli dizanjem cijena bez kriterija i sasvim sigurno neće iduće godine ponoviti nerealna očekivanja,
  Treće, Hrvatska uopće nije preskupa destinacija, ako izuzmemo neka medijski razvikana središta. Obzirom da je HR autodestinacija upravo je za Srbiju idealno odredište. Pametni građani znaju da se politička prepucavanja u komentarima ne računaju, većina zlih komentara u službi je političkih struktura koje imaju Internet brigade i plaćeni su da siju otrov.
  Četvrto, Grčka je postala skupa i bit će još više. Hrvatska obala je dovoljno duga da svatko nađe svoje mjesto po željama i mogućnostima. Ako ja nemam problema da odem bilo gdje u Srbiju i osjećam se dobro onda stvarno mislim da ni vi ne bi trebali zazirati ili osjećati nelagodu. Pogotovo što je ovdje narodni običaj da se turisti iz Srbije po lokalima masovno časte, pa ne valjda iz loših namjera....
  (boris, 22. septembar 2023 18:56)

  # Link komentara

 2. Puna Istra srpskih turista.
  (better call saul, 21. septembar 2023 14:18)

  # Link komentara

 3. i opet necemo na drugo more
  (so vat, 20. septembar 2023 21:40)

  # Link komentara

 4. klasican primer zasto se stvorila agenda zvana klimatske promene , da se oporezuje sve , da se zabrane putovanja i da za sve bude isgovor klimatske promene .
  (ernesto ce, 20. septembar 2023 18:30)

  # Link komentara

 5. Grci i njihove " zvezdice". Lux 4*, dobiješ džoger i nosiš peškire od kuće. Neka, hvala! Ove godine sam završio sa njima. Njihova doza bolok...e za sve jer im je Bog dao more kod mene više ne prolazi.
  (Zoran, 20. septembar 2023 17:37)

  # Link komentara

 6. Samo Hrvatska !
  (Begaj, 20. septembar 2023 15:00)

  # Link komentara