1. Као поносни становник Рудничког среза могу да вам кажем да Рудник планина лакше свари и ђубре од ових енглеза. Питате ко му даје право ? Па то му је прадедовина тикве једне без корена. Није он дошао у Београд и окренуо таблу ка вашој гарсоњери него ка свом имању . Све љубитељи природе а ни један не зна где му је чукундеда сахрањен и шуму у селу давно посекао и продао па сад чува моју зато што воли зеленило. Море опрем добро.
  (Rob Sinji, 30. novembar 2023 18:24)

  # Link komentara

 2. Zagadjuje prirodu drvetom? Ne opterećuj se prijatelju, drži se ti engleskih šuma i prirode, a ako nekad u životu i stigneš poseti planinu Rudnik i uživaj u čistom vazduhu i nezagadjenoj prirodi. Osim ako nekad ne daj Bože i od nje ne naprave drugi Zlatibor..
  (@Englez, 30. novembar 2023 12:00)

  Koliko vidim on to pravi i od plastičnih poklopaca. Držim se ja Velike Britanije, ne brinite se vi za mene, a na Rudniku sam bio. Šteta što Srbija nije čistija i uređenija, i upravo da ne bi sva postala vašar kao Zlatibor, mora da se zna red i zakon - ko šta sme da postavi na javnom mestu! Ovo treba ukloniti što pre, pre neko što svima sine ideja da grade kuće na drvetu, barake na jezeru, parking na proplanku, kafanu u dolinu, oglasnu tablu na spomeniku, smrtovnice na zapisu, krevet na klupama, kuhinje na mestu za roštilj... Al uostalom kome ja pričam...
  (Englez, 30. novembar 2023 15:32)

  # Link komentara

 3. Dragi Englezu , licno sam bio tamo i prolazio u pitanju je selo Zagradje , vecina materijala je od drveta, jeste potencijalno djubre ako je bez forme i neukusno, mislim da je kreativno i zanimljivo, pustite se vi Evrope.
  Nije lepo da vi huskate na postenog coveka neke prijave i osude, a krenite od sebe. Po vasem nacinu razmisljanja vidim da ste jedan Nedoje*anko :)
  (Poruka za Engleza, 30. novembar 2023 12:42)

  # Link komentara

 4. Slažem se sa Englezom, ovo je čisto djubre, potpuno nepotrebno, palanacki, bez mere i ukusa. Treba ukloniti, kvari prirodu. Svaka pohvala za trud, ali decko nije to tvoje vlasnistvo da stavljas tu sta ti zelis. Sta mene ili bilo koga drugoga sprecava da sutra tu isto dodjem i postavim neka svoja "umetnicka" dela?
  (Samolik, 30. novembar 2023 12:29)

  # Link komentara

 5. Zagadjuje prirodu drvetom? Ne opterećuj se prijatelju, drži se ti engleskih šuma i prirode, a ako nekad u životu i stigneš poseti planinu Rudnik i uživaj u čistom vazduhu i nezagadjenoj prirodi. Osim ako nekad ne daj Bože i od nje ne naprave drugi Zlatibor..
  (@Englez, 30. novembar 2023 12:00)

  # Link komentara

 6. Он је овде направио својеврсну уметничку "инсталацију", тако да је мени ово ОК, мада ми се на први поглед није допало, јер ми је изгледало помало аљкаво.
  То што је све написано ћирилицом за странце је аутентична егзотика. Странци не би разумели ни да је написано латиницом, тако да је најглупља варијанта писати на српском, а користити латиницу ("због странаца"). За странце, ако треба, нека пише на енглеском.
  Ово има други смисао.
  (sempervivum, 30. novembar 2023 11:55)

  # Link komentara

 7. @Englez
  Иди у Енглеску у уживај!
  (Učesnik, 30. novembar 2023 11:27)

  # Link komentara

 8. Ако је ћирилица некоме шкработина, нека иде из Србије. На Тари су сви путокази на латиници, тобоже да странци разумеју. Шта фали да буду на оба писма?
  (Србо, 30. novembar 2023 11:23)

  # Link komentara

 9. Cuj, putokaz na kome pise "Jeftino sekiram drva"... To nije putokaz, to je oglas. Ovome je vise do zajebancije nego da nesto ozbiljno uradi.
  (Srbija medju putokazima, 30. novembar 2023 11:19)

  # Link komentara

 10. Jos jedan srpski cudak koji ce turistima radije da objasnjava sta pise na njegovim putokazima nego da ih ispise na latinici. A ovo "turisti su odusevljeni"? Cime tacno su to odusevljeni? Cirilicom? Mi zaista nismo normalni!
  (Sima BG, 30. novembar 2023 10:37)

  # Link komentara

 11. wooow!!!
  (Noyw, 30. novembar 2023 08:55)

  # Link komentara

 12. Lepo za momka da ima hobi, ali ovo je obično zagađenje prirode, kič i đubre. U prirodu se ide radi prirode, prirodnoj boja, slika, mirisa, a ne da se gledaju neki grafiti. Momak očigledno nikada nije bio po šumama Evrope, gde je sve sa ukusom i merom urađeno. Apelujem na lokalnu vlast da ove ilegalne rukotvorine ukloni u što kraćem roku. Priroda je za sve, javno vlasništvo, a on nameće svima svoje škrabotine, na silu. Bahato i nekulturno.
  (Englez, 30. novembar 2023 08:54)

  # Link komentara