Foto:: TANJUG/ DUSAN ANICIC, arhivske fotografije/ nr
Foto:: TANJUG/ DUSAN ANICIC, arhivske fotografije/ nr

Kupači još dolaze: Đoković i Putin veća briga od korone

Podeli

Na bazenima Akva-parka u Jagodini ovog leta kupalo se 100.000 ljudi, najviše u avgustu, a kupači i dalje dolaze, uglavnom iz Jagodine i okolnih gradova Pomoravlja, manje se kupaju a više sunčaju, izjavio je danas Tanjugu sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva-park Zoran Gligorijević.

Uprkos dobroj poseti, s obzirom na okolnosti zbog koronavirusa, finansijsko poslovanje će biti na "pozitivnoj nuli", ocenio je Gligorijević.

On je istakao da je kupača bilo, "iz gotovo svih mesta Srbije, najviše iz Beograda, i vikendom, a na bazenima su primenjivane sve mere zaštite od koronavirusa, ali i sve druge mere koje se tiču bezdednosti i zdravlja kupača".

Foto: TANJUG/ DUSAN ANICIC, arhivske fotografije/ nr
Foto: TANJUG/ DUSAN ANICIC, arhivske fotografije/ nr

Veliki deo posetilaca Akva-parka, posebno oni sa decom, iskoristio je boravak u Jagodini i posetio Muzej voštanih figura i Zoološki vrt.

Najviše su, u Muzeju voštanih figura, tražili da vide voštane figure najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, istakao je Gligorijević.

Gligorijević je kazao i da su dobru posetu, zahvaljujući dolascima u Akva-park, imali i Izletište sa veštačkim vodopadom i bezbroj fontana, kao i tržni centar i ugostiteljski objekti u okolini Akva-parka i gradu.

Preko vikenda, dodao je on, bilo je teško naći sobu u nekom hotelu ili kućnoj radinosti.

strana 1 od 435 idi na stranu