Foto: Rina
Foto: Rina

Poznati vloger na Zlatiboru: Prvi snimak iz Srbije već ima 750 hiljada pregleda FOTO/VIDEO

Podeli

Na Zlatiboru trenutno boravi jedan od najuticajnijih turističkih vlogera iz Indije, popularni jutjuber Varun Vadish, osnivač youtube kanala "Mountain Trekker" i portala Touristhelpline.

Uz pratnju vodiča Turističke organizacije Zlatibor, gost iz Indije obilazi najlepše i najinteresantnije delove planine, upoznaje se sa atrakcijama, aktivnostima i turističkim potencijalima kojima Zlatibor raspolaže, ali i sa stanovnicima, lokalnim običajima i tradicijom zlatiborskog kraja.

U želji da širokom auditorijumu koji prati njegove putopisne serijale otkrije manje poznate destinacije kao što su planinski delovi Srbije, Varun je prethodnih dana obišao najlepše od Zlatibora, Stopića pećinu i gostiljski vodopad, muzej "Staro selo" Sirogojno, kao i "El Paso City".

Foto: Rina
Foto: Rina

Posetom Dino i Avantura parku u centru Zlatibora, Zip Line-u u Ljubišu, ski centru Tornik, uverio se u mnoštvo aktivnosti koje su turistima na raspolaganju. Naglašava da je posebno fasciniran gostoprimstvom domaćina, a to što je vegeterijanac ga ne sprečava da uživa u gastronomskim specijalitetima jer je, kako kaže, kajmakom i sirom sa Zlatibora oduševljen.

Varun u Srbiji boravi u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i ambasadom Indije i vodi kampanju na svom youtube kanalu za promociju naše zemlje i njenih turističkih potencijala.

"Mountain Trekker" je prvi jutjub kanal o putovanjima u Indiji koji je prešao broj od preko milion pratilaca. Varun na svom kanalu deli savete i trikove o putovanjima koji pomažu u sticanju najautentičnijeg iskustva putovanja. Njegov kanal sadrži web seriju o putovanjima iz Kanade, Južne Koreje, Mauricijusa, Indonezije, Rusije, SAD-a, Egipta, Turske, Kazahstana, Gruzije, Kirgistana, Italije, Češke, Austrije i mnogih drugih zemalja.

Pored vođenja youtube kanala koji prati preko 1.250.000 pratilaca, Varun je jedan od Tedx govornika. Njegov prvi video koji je snimio po dolasku u Srbiju, za svega sedam dana dostigao je preko 750 hiljada pregleda i izazvao značajne reakcije i interesovanje za putovanje u Srbiju.

strana 1 od 436 idi na stranu